W Peru do kościoła chodzą mrówki, w kurwilandii barany.
skończ już pierdolić i pluć na swój kraj sukinsynu. Przed "w" nie stawiamy przecinka baranie
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.Pantilion, próbowałem grzecznie wyprowadzić Cię z błędu (przykład z "i" akurat znalazłem, a niby przed "i" też się przecinków nie stawia, no chyba, że nie rozumiesz co znaczy "przykład", co w tym kontekście, by mnie nie zdziwiło), ale tacy debile jak Ty, nie potrafią przyjąć zdrowej krytyki i od razu do bluzgów przechodzą. Chuj mnie obchodzi co masz od "zmywaka" (choć znam jego żałosne wypociny/trolowanie), ale jak kurwa chcesz kogoś krytykować to zrób to porządnie, a nie dopierdalasz się wyimaginowanych błędów, "bo nie o to Ci chodziło".
"Rudy" przynajmniej jak po nim jedzie, to z konkretnych powodów, a nie dopowiada sobie jakąś "filozofie".[/quote
Gościu od debili to sobie możesz kolegów wyzywać. Ja Cie nie obrażałem. Kto tu nie potrafi dostosować się do dyskusji Śpij dobrze i z grzeczności już ci nie odpiszę
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"up co Ty mi pierdolisz o przecinkach przed "i"? Widzisz tam "i"? Mógł dać "a" i było by dobrze. Nie o pisanie mi chodzi w moim komentarzu omnibusie Gdyby ta ściera nie pluła na swoją ojczyznę to nawet bym nie napisał. Chyba, że jesteś tym jego kochankiem/kochanką no to zwracam honor o dupo jebce trzeba dbać
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.