Zjebana moda że w ogóle stroją to żarcie jak by miało finalnie na bal trafić, a nie do klopa. Im bardziej chujowa kucharka i zjebane żarcie, tym bardziej wystrojone.
Obrazek
Chciałem wrzucić pod tym filmem gifa w komentarzu ale chyba nie umiem przez co wrzuciłem pusty komentarz, chciałem go usunąć ale też nie umiałem więc zostawiłem. A co najlepsze na dzień dzisiejszy dostałem 16 piw. Czyżby nieudolność owocuje tu piwem?
A skąd ty możesz wiedzieć jak było robione jedzenie ze zdjęcia? Równie dobrze ktoś mógł się spuścić do twojej mizerii, a ty wpierdalasz ją aż ci się uszy trzęsą i jesteś taki dumny, bo masz kolejne zdjęcie na insta do kolekcji.
typowy bełkot cebulaka który w dupie był i gówno widział, nie dziwie się że kawalek miesa w panierce i ziemniaki to dla ciebie wyżyny kulinarne. spróbuj kiedyś zjeść coś za wiecej niz 100 zł i się wtedy wypowiedz parchu.
typowy bełkot cebulaka który w dupie był i gówno widział, nie dziwie się że kawalek miesa w panierce i ziemniaki to dla ciebie wyżyny kulinarne. spróbuj kiedyś zjeść coś za wiecej niz 100 zł i się wtedy wypowiedz parchu.