Opuszczona część winnicy Achaia Claus z XIX wieku. Okolice Patras - Grecja. Szukałem niedaleko grobu Tholosa, ale to inna opowieść.
Reszta jak coś w komentach
Zrób czarno-białe zdjęcia i myśl ,że jesteś zajebisty. Ależ to kurwa oryginalne.
P.S.
Otwórz ślubny album babki, albo matki i wyzwij je od lanserskich i dziwek, starego, albo dziadzie od hipsterów, za to, że foty tam mają czarno-białe, przez to są chujowi i mainstreamowi oraz, że popełnili wielkie faux pas
Robili czarno-białe bo nie mieli aparatu by zrobić kolorowe. A ty masz aparat, masz możliwości by zrobić w kolorze a napierdalasz odcienie szarości i "jestę fotografę". W byle jakim programie do obróbki zdjęć można potem w 3 sekundy usunąć kolory uzyskując dwie wersje, ale nie odwrotnie.
Podsumowując - napierdalanie czarno-białych fotek, szczególnie miejsc ciekawych, w których można by było coś poobserwować, to szczyt debilizmu i huj (czarno-biały) ci w dupę
Nie ma co patrzeć na niektóre komentarze, w większości szkół jest dziś wolne. Mi osobiście zdjęcia się podobają.
Robili czarno-białe bo nie mieli aparatu by zrobić kolorowe.
Masz może coś jeszcze prócz Smienki?Ja robię Smieną,