Czy on ich przypadkiem nie rozjebał tym dynamicznym demontażem bez narzędzi? Z tego co pamiętam to są przykręcane w kilu punktach więc to połamał w pizdu i weź to potem wypoziomuj.
Przy sprzątaniu nie znalazłeś złotej dwudziestorublówki?
Reflektory matrix. Wartość jednego jakieś 5 do 7 tys. Wiem, bo sam rozjebałem u siebie w audi
Trzeba było skorzystać z AC Co oczywiście jest mega pojebane. Bo wymiana dwóch reflektorów, to astronomiczny wydatek. Za chwilę będziemy produkowali samochody, gdzie przy małej stłuczce, będą szkody całkowite i kasację, bo nie będzie sensu tego naprawiać
Reflektory matrix. Wartość jednego jakieś 5 do 7 tys. Wiem, bo sam rozjebałem u siebie w audi
Trzeba było skorzystać z AC Co oczywiście jest mega pojebane. Bo wymiana dwóch reflektorów, to astronomiczny wydatek. Za chwilę będziemy produkowali samochody, gdzie przy małej stłuczce, będą szkody całkowite i kasację, bo nie będzie sensu tego naprawiać
Reflektor po takim demontażu jest gówno warty . Tak mniej więcej . Popękany , nieszczelny , bez mocowań . Nadaje się na śmietnik .
Czy on ich przypadkiem nie rozjebał tym dynamicznym demontażem bez narzędzi? Z tego co pamiętam to są przykręcane w kilu punktach więc to połamał w pizdu i weź to potem wypoziomuj.
Przy sprzątaniu nie znalazłeś złotej dwudziestorublówki?
Nie. W Porsche też jest jeden zatrzask. Cyk śrubokrętem i gotowe.
Miałem w latach '90 gangsterskie 80 B4 takie z jakiego Niemczyk zastrzelił Pershinga. Miało ślady po walkach i w tamtych czasach drogi ale poobijany samochód był oznaką służbowego pojazdu Mafii.
to kup sobie normalny samochód a nie gejowskie jeździdło debilu
Dobry z cirbie bajkopisarz, taki sadisticowy grimm
to kup sobie normalny samochód a nie gejowskie jeździdło debilu