Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmmusisz mieć smutne życie robola jeśli obecność Ukraińców ci przeszkadza. Co, szybsi od ciebie w pośredniaku? Przecież ty nawet nie wiesz gdzie to. Za to o socjal biedaku musisz się wystać 2x dłużej bo Swietłany co?Wrócisz ze szparagów na ojcowiznę, to sam się przekonasz.
musisz mieć smutne życie robola jeśli obecność Ukraińców ci przeszkadza. Co, szybsi od ciebie w pośredniaku? Przecież ty nawet nie wiesz gdzie to. Za to o socjal biedaku musisz się wystać 2x dłużej bo Swietłany co?
Cóż, widać nie możesz zapomnieć o tych szparagach, zalapales się któregoś lata, myślałeś że złapałeś Boga za pięty. Życzę ci dobrze, spróbuj zbierać suche liście, na tym też można chyba zarobić.
ja pierdole co wy bierzecie nie wiem, ale bierzcie pół bo wam łeb zryło równo. Nie jestem lewakiem tylko żyje swoim życiem a nie czyimś. Może kiedyś też będzie was na to stać biedaki. P.S. nie łudźcie się, że za hejt jarek wam coś odpali bo tam pieniążków teraz nie ma a konfa tak jak była tak jebana będzie i też się nie dzielą chętnie swoimi rublamiOn jeszcze nie wie, że ojcowizna przejęta, a od roku to na alimenty na nieswojego bombelka robi.
ja pierdole co wy bierzecie nie wiem, ale bierzcie pół bo wam łeb zryło równo. Nie jestem lewakiem tylko żyje swoim życiem a nie czyimś. Może kiedyś też będzie was na to stać biedaki. P.S. nie łudźcie się, że za hejt jarek wam coś odpali bo tam pieniążków teraz nie ma a konfa tak jak była tak jebana będzie i też się nie dzielą chętnie swoimi rublami
może lepiej być wg. Twojego robolskiego mniemania lewakiem niż mieć jak ty mózg wywinięty na drugą stronę jak skarpety z dupy na hardzieW sumie to nie wiedziałem pisząc tego posta, że jesteś lewakiem, ale post scriptum, w którym koniecznie musiałeś pochwalić się swoimi preferencjami politycznymi, rozwiało wszelkie wątpliwości.
może lepiej być wg. Twojego robolskiego mniemania lewakiem niż mieć jak ty mózg wywinięty na drugą stronę jak skarpety z dupy na hardzie