Wysłany:
2010-05-23, 22:26
, ID:
279093
Zgłoś
A dostałem 116 piw, na koncie założonym z nudów, na filmie na to forum dodanym z nudów ; >
Film stanie się tradycją polskiego internetu, duża furorę robią 3 koledzy na 1 rowerze, plus wypadek, który przytrafił się akurat przed obiektywem kamery.
Takie wypadeczki przez całe życie każdego z nas zdarzały się nie raz, więc nie ma co komu cisnąć. Różnica pomiędzy wypadkiem z filmu, a moimi, waszymi wypadkami jest taka, ze ta wpadka z filmu została uchwycona i trwale zachowa się w pamięci świadków ; >
Tak więc Panowie obywatele, Panie obywatelki, użytkownicy tego forum - powstrzymajcie niektóre komentarze, zachowajcie je dla siebie, bo po 1 akcji, zobaczonej przez przypadek na necie, nie możecie określić całego człowieka, jego charakteru i zachowania.
Z tego miejsca, jak już się tak rozpisałem chcę pozdrowić Mame, Tate, Brata, ludzi zaangazowanych w ten film - dzięki wam mogłem obejrzeć go 10 minut po nagraniu. Bardzo żałuję, że mnie nie było przy tym.
Dziękuję, Dobranoc.
@edit
Pragnąłbym pozdrowić również Wiolette Willas, która od zawsze marzyła o tym, by jej nazwisko pojawiło się w moim poście.
Wszelkie inne gwiazdy pragnące specjalnych pozdrowien - proszę pisać na priva ; ))