Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Nie wiadomo jak było z tym gwałtem. Koleś był napchany kasą, a zawsze znajdzie się ktoś kto chcę wydoić. Wystarczy, że kazał jej spierdalać, bo go wkurwiała to w odwecie złożyła pozew, a rzeczą oczywistą jest to, że uwierzyli zapłakanej i "biednej" kobiecie, niż gościowi, który łamał szczęki na ringu jak leci. Można dyskutować lecz raczej nie ma w tym sensu.
Nie pojebało mu się w głowie z byle czego, hajs, fałszywi przyjaciele, presja. To nie są niedzielne treningi tylko gruby biznes, a ten czarny wystylizowany ciul Don King jest przykładem największego cwaniactwa.
@up
To że wymaz z pizdy go pogrążył to niczego nie udowadnia.Równie dobrze mógł ja ruchać bo mu dała dupy,a potem oskarżyła go o gwałt.Jak byś miał tyle kasy co On i był znanym bokserem to też byś miał wyjebane na psy i uśmiechał się w kajdankach.
na koniec zostawiłem sobie coś bo wiadomo że znajdzie się parę osob co wiedzą wszystko najlepiej i wogóle są naj ale do rzeczy:w paru wywiadach nawet powiedział że szczerze żałuje tego co zrobił oczywiście pan filozof ulthard oraz bezetkabzk stwierdzą że nie powiedział dokladnie czego żałuje bo nie padło słowo gwałt z jego ust więc pewnie chodzi o coś innego
@up
To że wymaz z pizdy go pogrążył to niczego nie udowadnia.Równie dobrze mógł ja ruchać bo mu dała dupy,a potem oskarżyła go o gwałt.Jak byś miał tyle kasy co On i był znanym bokserem to też byś miał wyjebane na psy i uśmiechał się w kajdankach.
Sęk w tym taki, że niestety ale ostatnio kiepsko u niego z kasą co skutkuje między innymi udziałem w Kac Vegas i Kac Vegas w Bangkoku. Dorabia jak się tylko da, rozwody i sprawy sądowe są kosztowne przynajmniej w USA .
@macleod to proste, biały to komplement tak samo jakbyś powiedział kobiecie, że jest szczupła to się nie obrazi, natomiast jak powiesz, że jest gruba to chociaż byłaby spasłą krową to i tak się obrazi. Po prostu prawda w oczy kole.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Strona jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich.