kto mnie bił??????
Ja nadal z nim żyje i mnie nie bije. Jakby mnie bił to by już dawno mnie tutaj nie było. To mój znajomy.
Na samosi to dla beki, aby się przystosować i nie odstawać od reszty- jak mnie uderzył to lekko w pupę. Na to mu pozwalam. Na Kafe dopiero był moment gdzie zaczęło pisać naprawdę serio. Nie traktuj samosi aż tak powaznie
To co ma być poważne to traktujecie dla beki. To co u mnie dla beki tam było to wy na powaznie... mogę to powyjaśniać. Pisało ze cały czas ma sucha - co jest niemożliwe- jeśli ktoś zna podstawy biologi... tak... są dni gdzie jest mokro nawet jak się nie podniecam... ludzie...
Jak chcesz wiedzieć to wyniesie od 0 do 200€ dziennie takie są realia - tyle m[...]I czy to ślub- taki układ ( odprowadzać podatek od stosunku) czy to prostytucja( odprowadzać podatek od stosunku) skoro chcecie ta sprawiedliwość- w niektórych osobach naprawdę znalazło ,,bratnia dusze’’ - jak wy to mówicie i żyje z nimi bez papierka. Oni przynoszą mi dary- tak jak u was mężczyzna żonie tez zostawia upominki- u was jedna osoba- sponsor , a u mnie więcej- taka religia. I jeśli wpierd* się ktoś jeszcze do mojej religi... to won. Jak ktoś smie wogole!!!!! Sio.
To przerażające, że dziewczyna która na pierwszy rzut oka wygląda normalnie zachowuje się jakby z nią było coś grubo nie tak.