Jeśli chujowe to czemu nie ma cycków jak to przeszło
Kolejne potwierdzenie, że kobiety z krótkimi wlosami są dziwne. W sumie ładna kobita i ma racje, tylko niepotrzebnie tak krzyczy.
o czesc Ilonka xD
Tak, akurat. Bo to prawda. Nie podlizuj się mnie, nic nie osiągniesz. Znam te wasze sztuczki. Gratisów u mnie nie ma- bo się często o gratisy pytacie. Niemiec nie, ale Polak to zawsze chce Polkę zeszmac^ i za darmo najlepiej. Akurat. Bo się dam. Nope.
twarz nieskalana inteligencją, tylko chęcią chapania dzid do mordy.
Jak na prawde jesteś prostytutką to proponuje sie już nie udzielać
Jak na prawde jesteś prostytutką to proponuje sie już nie udzielać
Wielka szkoda. Jak tylko panią zobaczyłem, to pomyślalem sobie, że fajnie by było gdyby mnie taka dojrzała kobita rozprawiczyła. No, ale cóż.... nic na siłę
Pokolenie owsika "robta co chceta" to wychodzi hitlerjugend znaczy blitz madchen
Jakoś przeszło. Za seks i pokazywanie ciała normalnie trzeba mi zapłacić. Tak wiec wiesz... za darmo nic nie ma. A Ty za taki tekst to napewno byś nic nie otrzymał. Fuj. Brzydki człowiek- nie oceniam po wyglądzie, ale po charakterze. Naprawdę, sprośne te wasze komentarze. Jakbyście z jakiegoś chlewu co dopiero wyszli, a przecież ja z wioski pochodzę i tak nie pisze jak wy, tylko normalnie. Czasem mi się zdarzy, ale to czasem- 1. Podstosuje się do was, 2. Nauczyliście mnie tego sami- przykład? - Polak za granica. Proszę bardzo- jakie niekulturalne zachowanie i postępowanie z waszej strony.