qubek90 napisał/a:
To znaczy, że w ogóle nie oglądałeś. Pewnie napiszesz, że nawet nie oglądałeś do końca, albo nie czytałeś podpisu pod filmem.
10:03, skoro nie masz dźwięku, to mam nadzieję, że chociaż literki ci się wyświetlą i będziesz potrafił je przeczytać.
Frustrat? Tak, bo zawsze mnie to wkurza, że ktoś potrafi być tak leniwy.
Z pewnością jest trafne. Bo jakoś nie ogarnąłeś filmu kompletnie.
Dźwięk + napisy + komentarz pod filmem, czyli jeszcze za mało info aby pomyśleć?
Dawno nie widziałem TAKIEGO debila jak ty. Gość pisał koment o 10, wiesz, większość ludzi jest w pracy i ja też przeglądam sadola bez dźwięku, ale co ty możesz o tym wiedzieć, pewnie żyjesz na rencie babci, więc proszę zrozum ludzi pracujących. Może zaczął oglądać filmik i zastanawiał się który jest który, więc zapytał. ZANIM napisał komentarz NIE BYŁO żadnego wyjaśniającego, dopiero po jego pytaniu pojawiło się info. To nawet logiczne, zastanów się, nie mógł wiedzieć jaka będzie odpowiedź na jego pytanie, jeśli go jeszcze nie zadał, a zadał je, bo nie wiedział.
Można przydzielić ci tytuł największego idioty tego portalu roku 2012, ale poczekajmy, jeszcze trochę czasu do końca roku, ale jak dla mnie jesteś faworytem.