Co tu masz interesującego? Szwaby kiedyś mordowali wszystko o nie aryjsko niemieckie, a od teraz od dekad pozwalają sobie wejść na głowę z przyklaskiem popierdolone władzy. Adolf się juz jak turbina w gronie na księżycu przewraca xd
Ale co? Że uczcili jego pamięć araby? Nie szukajmy we wszystkim jakichś pojebanych podtekstów. Miejmy jedynie nadzieję, że nie będą się już z nimi policjanty pierdolić na drugi raz, bo zawsze w głowach będą mieli, że ich taki kozojebca może zajebać. I będą mieli wymówkę, gdy go będą musieli odjebać.
A ty kurwa nie kumasz, że powinien obezwładnić gościa z nożem, a nie pozostałych? Dla swojego i ich bezpieczeństwa. Więc ściśnij pizdę .
I obejrzałem jeszcze raz, w zwolnionym tempie. Dwóch gości próbuje obezwładnić kozojebcę z nożem, a pies rzuca się na jednego z nich, i wtedy kozojebca żeni mu kosę, pajacu.
A chuj w dupe temu policjantowi, skoro rzucił sie na ofiare a nie na napastnika. Ten filmik pokazuje, że niemców już nie ma.
A ty kurwa nie kumasz, że powinien obezwładnić gościa z nożem, a nie pozostałych? Dla swojego i ich bezpieczeństwa. Więc ściśnij pizdę .
I obejrzałem jeszcze raz, w zwolnionym tempie. Dwóch gości próbuje obezwładnić kozojebcę z nożem, a pies rzuca się na jednego z nich, i wtedy kozojebca żeni mu kosę, pajacu.
Coś ci się na oczy rzuciło jak wg ciebie tn w niebieskim próbował obezwładnić gościa z nożem. Sądząc po kulturze twojej wypowiedzi jesteś burakiem ze wsi z wykształceniem podstawowym wiec nie dziwie sie ze nie potrafisz łączyć faktów i podejmować rozsądnych decyzji, dlatego rzuciłbyś się sam na kotłujących się gości zamiast ich najpierw odseparować. ehhh i pomyśleć że twój głos w wyborach ma taką samą wagę jak mój.
Te, ćwoku, chciałbyś osiągnąć w życiu tyle co ja. Teraz zatrudniam ćwoków twojego pokroju. RĘCE OPADYWUJOM. 😁😆 A teraz idź dalej zmywaj naczynia w tej kebabowni u turasa, pizdo. Niestety, twój głos ma znaczenie takie jak mój, i to jest powód tego skurwienia kraju, pajacu.
P.S. Nie mogłem wcześniej odpisać gdyż bylem w Norwegii pozwiedzać trochę, dzisiaj wróciłem, patrzę- a tu nasrane w komentarzu przez jakiegoś stulejarza. Co za świat. 🤬 Popatrz chwilę, może kiedyś ktoś cię zabierze w świat.
Eeee... ale ja nie twierdze że wsiowym burakom się czasem w życiiu nie powodzi. sam znam właśnie 2 takich słabo wykształconych jak ty którzy gdzieś tam w czasach transformacji zrobili jakiś geshefcik, znajomych podpierdlili na zomo i potem mieli ochronę. wciąż jednak to są wsiowe buraki, które pomimo kasy są pogardzani przez wszystkich bo prezentują postawę dokładnie jak ty: jebahnego patusa co kulturę jedyną jaką zaznał to kulturę bakterii w jogurcie.
PS: Uuuuu. Fiordy jadły ci z ręki pewnie
Z dupy mi jadły, wioskowy zazdrosny płytki jak szczochy pająka prostaku z przerośnietym pierwiastkiem zaistnienia w sieci, bo na innym polu jesteś pomiatanym fajfusem, i obciągasz fiuta w bramie za tanie wino. Idź być debilem u siebie na wsi, prostaku.
Ażeś się rozmarzył z tym robieniem loda. Czy twoi znaomi wiedzą już, że jesteś krypto gejem?
PS: masz strasznie słaby pocisk, zero jakiejś inwencji, tylko inwektywy. Każde twoje zdanie utwierdza w przekonaniu iż jesteś wsiowym dorobkiewiczem. Teraz też wiemy dodatkowo, że ukrytym cieplakiem.