W takim wypadku jest 50:50 bo facet zawsze może odmówić takiej dupodajce. Jednak uwaga, on tego nie robi. Rucha co popadnie i się ulatnia. A później pierdoli się, że to tylko wina baby.
A co cię obchodzi kto z kim do wyra lata. Jak faceci oglądają się za fajnymi dupkami z Brazylii czy innego Papalandii to jest super, jak laska znajdzie ciemnoskórego to ryk i wyzwiska.
Zajmijcie się kurwa własnym życiem, zamiast obrabiać dupe każdemu kogo widzicie.
I nie, nic nie mam do kolorowych, tych wartościowych kolorowych.
Jak nie masz, jak generalizujesz?
To tak jakbym powiedział, że wszystkie cebulaki są tylko na zmywaku. A tak naprawdę większość się uczy i są bardzo cenieni w uk czy innych krajach... tylko nie w "zabrudzonej (przez ciebie)" Polsce... Ciekawostka.
Pierdolisz takie głupoty jakby u nas ciapaki siedziały całymi stadami.
Raz na sadolu historie o pannie z ciapakiem i już pierdolisz jak potłuczony, że każda Polka to pierdoli się z Turkami.
Zauważ, że brak u ciebie jakiegokolwiek szacunku do kobiet.
Faceci też pierdolą ciapaczki stadami i też rodzą sie ich bachory w Polandi, a mimo to nikt o tym nie pierdoli na sadolu.
@Antalor
Zauważyłem w dyskusjach o tzw. stereotypach każdemu człowiekowi piszącemu o Większości brudasów lub tym że brudasy Zazwyczaj kradną obrońcy wszelakiej w tym niezasłużonej równości odpowiadają argumentem że "nie wszyscy są tacy". No kurwa bo ja już myślałem że na 100 ciapaków każdy ma koran zamiast mózgu albo na 100 biednych murzynów każdy kradnie Mam do obrońców wszelkiej w tym niezasłużonej równości wielką prośbę - nauczcie się dostrzegać w postach oponentów takie słowa jak "zazwyczaj", "większość" itp. To pomoże uniknąć wielu nieporozumień :3 To tak a propos kolegi nad tobą
@ Antalor
Taka zabawa abstrakcyjna dla ciebie:
czemu ktoś, kto lubi się dymać, a to znaczy doznawać przyjemności zmysłowej, ma być gorszy od tego, który lubi biegać, czyli jak wyżej, doznawać przyjemności zmysłowej (również związanej z produkcją przez organizm endorfin i serotoniny). Czy nie widzisz, że interpretacja faktów zależna jest od języka - ściślej - definicji, w których zawarte są konotacje?
Ja nie potrafię zrozumieć, rozpatrując jej zawód, czemu kurwa ma nie być uznawana za człowieka. Gdzie tkwi więc mój błąd rozumowania według ciebie? Co przeoczyłem?
@ Antalor
Taka zabawa abstrakcyjna dla ciebie:
czemu ktoś, kto lubi się dymać, a to znaczy doznawać przyjemności zmysłowej, ma być gorszy od tego, który lubi biegać, czyli jak wyżej, doznawać przyjemności zmysłowej (również związanej z produkcją przez organizm endorfin i serotoniny). Czy nie widzisz, że interpretacja faktów zależna jest od języka - ściślej - definicji, w których zawarte są konotacje?
Ja nie potrafię zrozumieć, rozpatrując jej zawód, czemu kurwa ma nie być uznawana za człowieka. Gdzie tkwi więc mój błąd rozumowania według ciebie? Co przeoczyłem?
Abstrakcyjna,powiadasz?
Czemu w takim razie zabraniać nekrofilom dymać zwłoki? Przecież "trupowi" wszystko jedno! A pedofilie niech ruchają dzieci, ale tylko do lat 3 żeby nie zapamiętały.
Takimi ładnymi słowami operujesz a naprawdę jesteś na tyle głupi by nie rozumieć,że odchodząc od wyznaczonych zasad moralnych można jedynie tworzyć syf? Nic dobrego nie wyniknie jeśli jebanie się z kim popadnie stanie się normą, akceptowaną przez społeczeństwo.
Bo potem stopniowo pedofilia,nekrofilia i inne zboczenia również przestaną być czymś pogardzanym i niepożądanym.
Na temat tego czy jakiś normalny facet chciałby się związać z samicą dymaną przez pół miasta, czy ogólnie na temat seksu to już mi się niezbyt chce rozpisywać.
Nekrofilia, pedofilia, zoofilia - zakazane - praktykowane! Pedofilia praktykowana jest nawet przez tych, którzy pierdolą w niedziele o moralności... w szczególności kobiet.
Myślisz, że kobiecie jest przyjemnie być jedną z xxx kobiet dymanych przez samca alfa?