No spoko, to ja się przypierdolę do krytykujących.
Na nagraniu pojebanie z poplątaniem. Generalnie trzeba to tępić i propagowanie piętnować.
Ale.
Każdy z was wie, gdzie mieszka sąsiad pijak napierdalający żonę i dzieci, patola innego typu etc. I to jest tak samo złe. A raczej was nie rusza, ot, zpowszedniało i tyle. A tu jest nowe, świeże spierdolenie, to można miło się pobulwersować.
Więc może byście coś zrobili dookoła siebie a nie pierdolili?
JTolerancja jest w nich niszczona przez wychowanie, ale małe dziecko - same z siebie - nie boi się transów (jak 90% użytkowników Sadistica). Ten strach to wzorce których się uczymy jak i skaza umysłów religią. To one narzucają nam niechęć do wszystkiego co inne.
Jako lewak kompletnie nie rozumiem czemu ma to służyć. Wiem co nie co o psychologii i mniemam, że w zamyśle osób organizujących takie występy ma to uczyć tolerancji od najmłodszych lat. Prawda jest jednak taka, że dzieci nie trzeba uczyć tolerancji. Tolerancja jest w nich niszczona przez wychowanie, ale małe dziecko - same z siebie - nie boi się transów (jak 90% użytkowników Sadistica). Ten strach to wzorce których się uczymy jak i skaza umysłów religią. To one narzucają nam niechęć do wszystkiego co inne.
Ten eksperyment w ciekawy sposób to uzmysławia. Nie był może etyczny ale pokazywał że małe dzieci nie boją się choćby szczurów.
O chuj ilu lewaków na sadolu, chyba wasi starzy też was oddawali zboczeńcom, żeby mogli się z wami pobawić, jak na powyższym filmie...
Jako lewak kompletnie nie rozumiem czemu ma to służyć. Wiem co nie co o psychologii i mniemam, że w zamyśle osób organizujących takie występy ma to uczyć tolerancji od najmłodszych lat. Prawda jest jednak taka, że dzieci nie trzeba uczyć tolerancji. Tolerancja jest w nich niszczona przez wychowanie, ale małe dziecko - same z siebie - nie boi się transów (jak 90% użytkowników Sadistica). Ten strach to wzorce których się uczymy jak i skaza umysłów religią. To one narzucają nam niechęć do wszystkiego co inne.
Ten eksperyment w ciekawy sposób to uzmysławia. Nie był może etyczny ale pokazywał że małe dzieci nie boją się choćby szczurów.