no niestety polska to kraj zdominowany, a raczej rozjebany w drzazgi przez katolików którzy wierzą w coś czego nie ma.
ja tylko żałuje że po swojej śmierci nie będę widzieć min tych idiotów co całe życie wierzyli w boga.
Chyba cię pojebało, w sejmie rządzi lewica i to wcale nie chrześcijańska, a kraj jest rozjebany przez PRL i postkomunistów, a więc (jeżeli chcesz wrzucać razem do wora zwyczajnych wierzących i debilnych fanatyków, to takie podejście do sprawy cię nie urazi) ateistów.
Zdajesz sobie sprawę z tego, że to co teraz powiedziałeś, jest nielogiczne?
Niby jak ktokolwiek mógłby zrobić jakąkolwiek minę, skoro po śmierci niczego nie ma?
A tak poważnie, to mnie to wkurwia. Jestem wierzący, ale egzorcyzmy uznaję za relikt średniowiecza. Nie wierzę w opętanie ciała przez jakiegoś tam demona. I denerwuje mnie to z tego względu, że przez ludzi, którzy w tego typu rzeczy wierzą, wiele osób zaczyna myśleć w taki sposób: wierzący = ciemnogród.
Nie ma co się martwić opinią w ameryce. Tam i tak co 2, nie ma pojęcia o tym, że istnieje taki kraj jak Polska. A wiara to kwestia osobista, więc mogę wyznawać latającego potwora spaghetti i chuj komu do tego. .
Nie możesz, zaraz banda ateistów ( nie mówię tu o normalnych ateistach, którzy nie ingerują w życie innych ) dobierze ci się do dupy i będzie mówiła w co masz wierzyć . Drodzy ludzie to jest nic innego jak prześladowanie i grozi to więzieniem lub grzywną.