Tylko baba może mając giwerę napierdalać nią zamiast oddać kolejny strzał
Chuja wiesz a się wypowiadasz, jak to jest? Myśliwym jesteś? Znasz przepisy w całej Europie? W Polsce możesz mieć załadowane 2 naboje, w Islandii 3, we Włoszek również 2 naboje. Następnym razem zanim się skompromitujesz radzę przynajmniej zajrzeć na jakieś forum tematyczne. Osobiście znam Islandkę ze sztucerem (.308) , która zastydziła by nie jednego strzelca wyborowego. Jak dla mnie Włoszka wybrnęła z opresji wzorowo.
Bycie myśliwym jest bardziej obrzydliwe od bycia lewakiem
ch*ja wiesz a się wypowiadasz, jak to jest? Myśliwym jesteś? Znasz przepisy w całej Europie? W Polsce możesz mieć załadowane 2 naboje, w Islandii 3, we Włoszek również 2 naboje. Następnym razem zanim się skompromitujesz radzę przynajmniej zajrzeć na jakieś forum tematyczne. Osobiście znam Islandkę ze sztucerem (.308) , która zastydziła by nie jednego strzelca wyborowego. Jak dla mnie Włoszka wybrnęła z opresji wzorowo.
Ja jestem myśliwym i powiem Ci, że w Polsce można mieć 3 naboje w magazynku! Często się robi tak, że masz 3 w magazynku i jeden w komorze nabojowej czyli łącznie 4 kulki. A łaska zjebała po całości. Dobrze, że to nie był duży odyniec bo Nic by jej nie pomogło!