Typowo nudne pierdolenie w stylu co by było gdyby ? Właśnie dlatego w hotelach zakazują pływania w basenie po zmroku a ja mam na to wyjebane i zawsze sobie pływam w godzinach wieczornych. Ostatnio w styczniu miałem sytuację i tylko grzecznie ochroniarza który mnie wypraszał zapytałem czy ma broń ten odparł że nie. Ja na to OK i dalej sobie pływałem ku jego totalnemu wkurwieniu aż plan wykonałem. Ćwok nawet nie próbował mnie siłą z wody wyciągać ale to chyba dlatego że był czarny pewnie wrodzony lęk przed wodą zwyciężył . Inna sytuacja to na Fuerteventurze kupę lat temu dojebali się do mnie że na stołówkę de facto przy samym basenie przyszedłem co prawda ładnie ubrany ale boso argumentując to tym że jeśli wdepnę w jakieś szkło po zbitej szklance to zrobię im żydowską hucpę i pozwę o odszkodowanie.
Barany nie wiedziały że po pierwsze brzydzę się żydowską hucpą a po drugie boso to nie raz potrafiłem jak Cejrowski łazić cały dzień w rożnych dziwnych miejscach i nawet pokaleczyć stopy . Takie zakazywanie to jawne ograniczanie wolności obywatelskiej. Powód jak zwykle pierdolone bezpieczeństwo! Bezpieczeństwo to taki argument wytrych z którym się nie podyskutuje ludzie oddadzą swoją wolność na tacy w zamian za samo napomknięcie o bezpieczeństwie. Mało tego Jeśli ktoś nie chce swej wolności tak łatwo oddawać to stado pożytecznych idiotów zadenuncjuje go i zakracze .