Po co się pchała jak widać było, że nie zwalnia
@nerfy Ty jesteś pokurwiony? jak babcia wchodziła na jezdnie to samochód był jeszcze w chuj daleko, mieszkam w Anglii i tu jest to oczywiste że babcia mogła sobie normalnie przejść tylko w Polsce jest takie jeabne cebulactwo wsród kierowców którym cięzko się zatrzymać i przepuscić bo sa jebanymi królami drogi siedzącymi w swoich zdezelowanych 20 letnich trupach. Sam się zatrzymuje na przejściach lub nawet i nie i puszczam pieszych bo co mi szkodzi a dodam że zawalidrogą nie jestem i za miastem łamie wszystkie ograniczenia aż miło. A kierowca jebana pizda że anwet mu do głowy nie przyszło że ktoś może POPRANIE przechodzić przez przejscie i dopiero po pierdolnięciu w babuszke do niego dotarło że nie jest panem drogi.
Tutaj była prosta droga więc niestety wina kierowcy, ale przy niektórych skrętach w drogę gdzie zaraz są pasy to trzeba by mieć kurwa rentgen w oczach, więc jak kogoś rozjadę to nie będzie moja wina.
Także rozglądać się.
Takie babcie mnie wkurwiają jak nie wiem co, ja rozumiem, bezwzględne pierwszeństwo dla pieszych na pasach, sam staram się zwalniać w takich miejscach a już na pewno nie wyprzedać (oczywiście przy 2 pasach do jazdy na wprost) ale do kurwy nędzy, nie raz jak widzę taką święta krowę, co się nasłuchała TVNu czy innego gówna, że ma pierwszeństwo i chuj i idzie taka, wchodzi na pasy nawet nie patrząc czy coś jedzie, to mam ochotę wpierdolić w podłogę i taką pizdę rozjechać.
Chuje na przejściach, szanujcie swoje życia, to że zrobicie kierowcy na złość, że wymusicie na nim zatrzymanie się nie oznacza że się zatrzyma, bo przecież może się chociażby zagapić i was chuje rozjechać !!
Dobra, pobluźniłem, już mi lepiej !
Takie babcie mnie wkurwiają jak nie wiem co, ja rozumiem, bezwzględne pierwszeństwo dla pieszych na pasach, sam staram się zwalniać w takich miejscach a już na pewno nie wyprzedać (oczywiście przy 2 pasach do jazdy na wprost) ale do kurwy nędzy, nie raz jak widzę taką święta krowę, co się nasłuchała TVNu czy innego gówna, że ma pierwszeństwo i chuj i idzie taka, wchodzi na pasy nawet nie patrząc czy coś jedzie, to mam ochotę wpierdolić w podłogę i taką pizdę rozjechać.
Chuje na przejściach, szanujcie swoje życia, to że zrobicie kierowcy na złość, że wymusicie na nim zatrzymanie się nie oznacza że się zatrzyma, bo przecież może się chociażby zagapić i was chuje rozjechać !!
Dobra, pobluźniłem, już mi lepiej !
(...)
Nieproporcjonalnie wiele@ nerfy na kursie nie uczyli Cię, że musisz zachować szczególną ostrożność dojeżdżając do pasów? Po chuj przepuszczać ludzi, niech stoją czekając aż nie będzie ruchu na drodze. Najlepiej to zatrzymać się przed przejściem, poczekać i dać gaz do dechy, bo człowiek stary, schorowany. Własną babcię też byś przejechał, za to że opiekowała się Tobą a wpierdala Ci się pod maskę?