Nie wiem jak Ty, ale skoro ma bogatych rodziców i załóżmy, że ci mają swoją firmę. To przykro mi bardzo, ale on ją odziedziczy, tak więc też będzie bogaty...
Bez edukacji, bez znojów życia... będzie kimś w stosunku do nas szaraczków
Słowo "nas" nie zawsze pasuje jeśli kogoś nie znasz, przynajmniej na tyle aby określić jego zainteresowania,zawód,możliwości... co do tego bogacza... tak właśnie nie jedna firma upadła, jak synalek zamiast mózgu odziedziczył tylko firmę tatusia a co do filmiku to uważam, że chujowy. Podejście starszych osób, które uważają, że młodzi powinni jedynie iść na zmywak bo niczym innym się zajmować nie mogą jako pierwsza praca jest chore. Inteligentni młodzi ludzie powinni mieć możliwości czerpać wiedze i umiejętności od innych ludzi na poziomie w pracy, w której chcą się spełniać(i nie mówię tu o zarobkach,bo młodzi jeśli się uczą to naturalnie powinni dostać mniej). A nie zapierdalać fizycznie, tracąc ochotę na jakikolwiek rozwój. Podkreślam osoby inteligentne i z pasją do jakiejś pracy, nie tacy, którzy twierdzą, że się im należy albo Ci idioci po humanie, którzy umieją tylko dużo gadać a na słowo "całka" umieją ułożyć wierszyk. A gadka " nie jesteśmy uzdolnieni matematycznie " to synonim od " jesteśmy głupi ". Podstawy powinien umieć każdy myślący a jak widzę płacz maturzystów jaki to poziom od nich wymagają to można jedynie siąść i się śmiać z nieudaczników.