Przy jakim wzroście i z ilu kg do ilu Ty zszedłeś? Bo pamiętam, że też chyba miałeś problem z wagą.
Czasem daję 20-te piwo tylko po to aby wyjebać gówno z poczekalni i żeby wkurwiało was na główneja ja się zastanawiam, skąd takie tuczniki mają kasę na te żarcie, dziennie pochłaniają tyle kalorii, co cała afrykańska wioska w miesiąc. W USA socjal nie stoi na najwyższym poziomie, a często w tym programie występuje biedota, którą ledwie stać na przyjazd do dr Nowzaradana.
Peak otyłości miałem jakoś 15 lat temu i ważyłem ponad 130 przy 189cm wzrostu.
Potem w ciągu roku albo może nieco więcej schudłem do 86kg i tak potem balansowałem między 88-90
Po stracie nogi mi się znów przytyło (ok 96 z protezą) bo zero aktywności a teraz w tej chwili ważę z protezą 89.5kg ale od pewnego czasu staram się to systematycznie zmieniać i celuję w 86 z protezą.
WIem, że proteza jest lekka ale druga noga jest ogromna więc oceniając siebie wizualnie teraz oceniłbym siebie z dwiema nogami normalnej wielkości na ok 92-93kg.
To nie jest wcale śmieszne. Kobieta na 1 filmiku gdyby została tam sama mogłaby z głodu umrzeć ,a na wideo nr 3 baba wygląda jakby miała ogromne jajca.