Shock napisał/a:
i co taka linka moze takiemu jeepowi zrobic ?
Jeepowi przerysuje lakier, co najwyżej lekko wgniecie maskę. To jest linka na quad lub cross, a raczej tych co na nich siedzą...
Ogólnie popieram jak najbardziej powstrzymywanie tych idiotów (nie wszyscy są debilami ale niestety spora część). Chociaż fakt, że linka jest za wysoko zawieszona. Nie trzeba dużej prędkości żeby się zawiesić na takiej ze skutkiem śmiertelnym. A to przesada.
Inna sprawa, że tłumaczenie w stylu
Cytat:
Gdybyście jechali choć raz crossem to byście wiedzieli co to prawdziwa adrenalina a nie kurwa rowerkiem po ścieżkach rozjechanych przez crossy !!!!
to wybaczcie ale wsadźcie sobie głęboko w dupę. Chuj mnie obchodzi co czujecie. Jeżeli jedziecie nie zwracając uwagi na otoczenie i nie potraficie się opanować, to dla mnie nie macie żadnych praw.
Prawda taka, że większość zapierdala bez patrzenia na licznik ani drogę, Rozpierdalacie lasy, a często też pola na których coś jest zasiane. Bo gówno prawda, że jeździcie tylko po drogach leśnych. Rozpierdalacie wszystko dookoła. Zresztą asfaltówki w pobliżu lasów nie są od was wolne. I koło dupy mi lata, czy was nosi adrenalina. Jeżeli tak, to tylko znaczy że nie powinniście mieć prawa wsiadać na tego typu maszyny. Bo jesteście pierdolonym cmentarzem dla siebie i innych na drodze. Są wśród crossowców, ogarnięci którzy widzą więcej niż tylko drogę i manetkę gazu, ale niestety jest ich niewielu.
Nie popieram większej ilości zakazów. Ale kurwa sami widzicie, że jeżeli coś nie jest zakazane (a nawet jeśli jest), to każdy idiota uważa że ma święte prawo robić co mu się żywnie podoba. I chuj czy to komuś przeszkadza, czy stanowi zagrożenie. Bo on jest najważniejszy. A potem wieczne marudzenie, że to zakazane, za tamto zbyt ostro każą. Jak nie docierają słowa, to trzeba dać po łbie - proste.