Każdy ma to gdzieś. Możesz se włożyć rybę do połowy w dupę, i biegać nago, twierdząc że jesteś piękną syrenką. Tylko rób to w domu, i nie pchaj się do sejmu, do strefy publicznej i do szkół twierdząc że to normalne i wszyscy mają to akceptować, z dziećmi i młodzieżą na czele. Pojebów zawsze było pełno, tylko nazywajmy rzeczy po imieniu, i nie pozwalajmy na nie tam gdzie nie jest ich miejsce. Tylko o to toczy się wojna, a nie o zaglądanie komuś do łóżek czy prywatnych domów.Szczerze? Mam to gdzieś, jak ktoś uważa się za kobietę, mężczyznę, psa czy lodówkę, jego życie i niech sobie robi co chce nic mi do tego.
Szczerze? Mam to gdzieś, jak ktoś uważa się za kobietę, mężczyznę, psa czy lodówkę, jego życie i niech sobie robi co chce nic mi do tego.
Każdy ma to gdzieś. Możesz se włożyć rybę do połowy w dupę, i biegać nago, twierdząc że jesteś piękną syrenką. Tylko rób to w domu, i nie pchaj się do sejmu, do strefy publicznej i do szkół twierdząc że to normalne i wszyscy mają to akceptować, z dziećmi i młodzieżą na czele. Pojebów zawsze było pełno, tylko nazywajmy rzeczy po imieniu, i nie pozwalajmy na nie tam gdzie nie jest ich miejsce. Tylko o to toczy się wojna, a nie o zaglądanie komuś do łóżek czy prywatnych domów.
Tylko wiesz równie dobrze mogę użyć twoich argumentów co do kościoła, niech sobie będzie ale po co się pcha religia do szkół, Sejmu, strefy publicznej i do wychowania dzieci