Co Ty pierdolisz? To po co te wszystkie parady, manify, protesty pedałów i innego tatałajstwa, tak masz wyjebane że aż chcesz się pochwalić. Jak jadę do burdelu to nie ogłaszam tego całemu światu i nie domagam się specjalnych praw dla ruchaczy kurew, a wy lewaki to od razu kombinujecie jak uzyskać zwrot kosztów. Płacić szmaciarze jak wszyscy.
Po pierwsze: "tałatajstwa" ciulu
Po drugie: "lewaki" robią parady, manify, protesty itd., żeby wywalczyć prawa dla SIEBIE, a prawackie śmiecie chcą narzucić SWOJE prawo dotyczące seksu. To zasadnicza różnica.
nie prawa tylko pieniadze oszolomie.
zapoznaj sie moze ile chocby taka lambda dostaje na zwalczanie hivu i aidsa wsrod pedalow rocznie. chuj, ze od lat 60 zachorowalnosc na aids wzrosla wsrod pedalow o 327% w skali roku. wiec, mozna latwo stwierdzic, ze caly ten hajs idzie na squoty i cpanie
zaden prawicowiec nie wymaga, zeby kodeks karny przewidywal kare za homoseksualny seks
To ci co się opierają, tworząc popierdolone teorie kurwiące logikę żeby tylko kilkuset ludziom nie ułatwić życia wchodzą do łóżek, a nie ci, co się przychylają do próśb mniejszościowych grup społecznych.
Nie jestem kolorowym socjalliberałem, jestem czerwonym marksistą-leninistą i strzelałbym do takich reakcyjnych kurwów karakanów i pożytecznych idiotów jak ci, którzy wyładowują swoją biedę i brak dziewczyny na urojonych wrogach szkodząc wszystkim pracownikom.