Wysłany:
2017-02-16, 9:26
, ID:
4848421
15
Zgłoś
[qupte]A co do filmiku, żal mi trochę tych ludzi. Aczkolwiek musieli się liczyć z takim ryzykiem, czy tego chcemy czy nie, taki mamy klimat w Polsce. Wiedzieli, że może byc taka sytuacja goszcząc kibiców z innego kraju. Ale z tego co juz tam wyczytałem w internecie to ma byc jakas zbiórka i jeszcze zarobią więcej niż stracili
Kurwa rzygać mi się chce jak widzę coś takiego. Powinni się liczyć - bo my panowie legia mówimy, że nie wolno takich obsługiwać w lokalu i możemy rozjebać jak będziemy chcieli. W chuj sobie wepchnijcie zbiórkę. Nie wziąłbym ani grosza od zwierząt. Równie dobrze UPA może robić zbiórki - spalimy wieś, a potem rzucimy im 5kg kartofli. Jedyne pieniądze jakie można od was brać, to odszkodowania, zadośćuczynienia i inne kary.
Wszyscy jesteście tacy sami i sam to udowadniasz, idioto. Właśnie poprzez pisanie takich bredni.
I nie macie ani jednego wykształconego człowieka. To że ktoś skończył cudem na jakiejś chujowej uczelni politologie, to nie znaczy, że jest wykształcony. Ludzie wykształceni mają pracę i nie mają czasu na zabawy z orangutanami.
I wyobraź sobie patologiczna spierdolino, że i ja lubię się ponapierdalać. I wyobraź sobie, że są takie miejsca jak szkoły, czy inne kluby sztuk walk, gdzie można to robić jak człowiek.
I zwierzęta nie mają honoru. Nie macie pojęcia co to jest. Ewentualne jakieś wyimaginowane poczucie dumy czy zazdrości.
A z resztą szkoda strzępić ryja. Im mniej takich jak wy tym lepiej. Może jakimś cudem będzie was mniej.