dennissliwa napisał/a:
Co ty pierdolisz? Jeżdżę ciężarówką i ostanie 10 lat nasze drogi bardzo się poprawiły. Wyjedz ze swojej wsi i pozwiedzaj trochę Polske a nie pierdolisz takie farmazony...
Również zachęcam do wybrania się w dalszą trasę, taką zagraniczną żeby zobaczyć jakie to "wspaniałe" landówki (drogi 2giej kategorii czyli krajówki i wojewódzkie oraz 3ciej kat: powiatowe, gminne) mają na zachodzie, a nawet te trzypasmowe autostrady gdzie szwaby jeżdżą 200km/h. Aż mnie kurwa dreszcze przechodzą gdy przypomnę sobie jakie niedojebanie umysłowe i wpojenie przez media zagranicznego dobrobytu towarzyszyły mi w młodych latach gdy zaczynałem zagraniczną karierę na dużych kołach. Zaraz po maturze, egzaminie dojrzałości a taki naiwny... W trakcie studiów dotarło do mnie, że można jeździć, skończyć niepotrzebnie studia, spać codziennie w domu i zarabiać ponad średnią krajową tak jak wcześniej
Moim słusznym zdaniem to mamy jedne z najlepszych dróg w Europie biorąc pod uwagę kategorię danej trasy. Autostrady to chuj, można brać przykład z krajów bałtyckich gdzie od Budzika do Talina odległość 700km da się w 9h przejechać landówką. Tylko u nich trasa przebiega obok wsi a nie przez nią przebiega więc praktycznie cały czas na odcięciu