A był pierwszy.... i znów wypadek.
Dla niecierpliwych akcja od 00:14
nie no kurwa za to twój komentarz wniósł coś nowego, zwłaszcza tekst o gimbazie. Musiałbyś wymyślić coś lepszego bo test gimnazjalny to ja już mam dawno za sobą chłopaczku. I nie wiem na chuj się do mnie przypierdalasz, przecież ten człowiek rozbija się prawie na każdym wyścigu... za którymś razem rozjebie się tak ze i mam nadzieje ze jego flaki zobaczę na hardzie. Swoja drogą dlaczego taki oburzony jesteś? Kolejny psychofan się znalazł co w internetach walczy o dobre imię Robercika?
I gdzie niby jest ten mój hejt? kilka gorzkich słów prawdy o roberciku tak boli? Naucz się czytać ze zrozumieniem, nie pisałem ze w każdym rajdzie tylko w prawie każdym.... co chwile w mediach wiadomość ze kaleka się znowu rozjebał. Zdolności to on faktycznie ma, ale jak tak dalej pójdzie to skończy na hardzie. Mam tylko nadzieje że swojego pilota nie zabije. A ty się trochę ogarnij, bo w pierwszym poście sam użyłeś argumentów jak typowy hejter (próbując mnie obrazić), a w drugim zgrywasz dorosłego. Przeczytaj jeszcze raz te swoje wypociny i się zastanów czy to do Ciebie nie pasuje przydomek "mentalny gimbus".
Skąd wiesz że co każdy rajd, jeśli po twoich komentarzach wnioskuję że masz go raczej głęboko w dupie? Tekst o gimbazie jak najbardziej do Ciebie pasuje bo jak oni "hejtujesz" coś czego nie rozumiesz.
I gdzie niby jest ten mój hejt? kilka gorzkich słów prawdy o roberciku tak boli? Naucz się czytać ze zrozumieniem, nie pisałem ze w każdym rajdzie tylko w prawie każdym.... co chwile w mediach wiadomość ze kaleka się znowu rozjebał. Zdolności to on faktycznie ma, ale jak tak dalej pójdzie to skończy na hardzie. Mam tylko nadzieje że swojego pilota nie zabije. A ty się trochę ogarnij, bo w pierwszym poście sam użyłeś argumentów jak typowy hejter (próbując mnie obrazić), a w drugim zgrywasz dorosłego. Przeczytaj jeszcze raz te swoje wypociny i się zastanów czy to do Ciebie nie pasuje przydomek "mentalny gimbus".