Ponad 200 to oddali samych T-72. Drugie tyle oddali PT-91. To jest kurwa zdrada stanu.
I niech mi żadna kurwa nie mówi, że lepiej niech walczą na ukrainie, a nie w Polsce. Lepiej, pod warunkiem, że mielibyśmy sami czym się bronić. Czyli najpierw trafiają do nas czołgi z zachodu, potem my wysyłamy na UA T-72 i PT-91.
Swoją drogą prawdopodobnie MiGi29 też oddaliśmy. Kurwa to jest tak pojebane...
Hitler był lewakiemJak czytam wysrywy o tym ze policjanci dobrzy bo wyjasnili ukrainca to az mam was zjeby przed oczami. Jebane polaczki, przegrywy zyciowe ktorzy ukrainca widzieli moze w autobusie czy tamwaju...
Nie szkaluj Ukraińców, nie szczuj na nich. Nic Ci nie zrobili. Musimy im pomagać, bo to wojna cywilizacji w której stoimy z Ukrainą po tej samej stronie. Ich waleczny opór wyniszcza Rosję, gwarantując nam spokój na kolejne dziesięciolecia.
Ani Ty ani ja nie wiemy czy by nam pomogli czy nie. Natomiast te gesty przyjaźni pomiędzy Dudą a Zełenskim, to ile tu przyjęliśmy ich obywateli, to są podwaliny wielkiej przyjaźni na lata jakiej nasz kraj jeszcze z nikim nie doświadczył.
Tylko ta kurwa nie mówiła po ukraińsku, tylko po kacapsku... Tfuuuuu kurwa szmacie w ryj.
Powinieneś jednak zrozumieć jedno - ukry i ruskie to ta sama mentalność i gdyby to ukraina była na miejscu rosji, wojna również by wybuchła.
Wszytskich tu hektujacych ukrainców muszę trochę rozczarować, w tym tygodniu gadałem ze znajomym glimiarzem w Warszawie i wlasnie pytałem jak to jest z tymi ukraincami czy dużo z nimi problemu i powiedział że nie bardzo, głównie maja interwencję że jedzie pijany albo mają przy sobie gram czy dwa zielska ogólnie nie rozrabiają. Ale za to plagą są gruzini, kradną samochody, paliwa ze stacji, ogólnie kradzieże i sporo rozbojów. Więc jeśli już to można hejtowac gruzinów
Jak dla mnie to jest wycięte z kontekstu i śmierdzi mi to niesprawiedliwością. Czuję, że ten Ukrainiec jest poszkodowany. Policjant to zwykła pała nie nadająca się do tego zawodu.
Dobra tam, znowu jakaś wrzutka ruskich trolli. Potem pod tematem się zbierają i razem sobie stawiają piwa i robią loda. Jebać ruskie onuce
Pies to charakter, nie zawód... Zachowanie patusa i oby miał dyscyplinarkę za takie zachowanie. Na służbie obowiązują go inne standardy, wiec wszyscy przyklaskiwacze dokładają cegiełkę do takiego standardu, a później płacz jaka to policja.