Jedno pytanie mam ..... Po ch*j skakali .... Z tylu pięter to i tak nie przetrwasz upadku k***a.... Ja w takiej sytuacji pobował bym jak człowke wyjść wyjściem ewakuacyjnym czyli schodami ..... Ale wiadomo Amerykanie mają leniwe grube dupska i woła skoczyć na główke
Poza tym ładunki wybuchły tak, że części pięter odcięły drogę ucieczki
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Pamiętam to jak dziś .... Byłem chory i nie poszłem do szkoły no to odpaliłem tv i se myślę co to jakiś film akcji ?
Ja wyjątkowo wcześnie do roboty poszedłem (internet caffee).
Ja też mam pytanie. Jakim cudem jest możliwe, że obowiązkowa edukacja nauczyła cię pisać, a nie nauczyła myśleć...?Jedno pytanie mam ..... Po chuj skakali .... Z tylu pięter to i tak nie przetrwasz upadku kurwa.... Ja w takiej sytuacji pobował bym jak człowke wyjść wyjściem ewakuacyjnym czyli schodami ..... Ale wiadomo Amerykanie mają leniwe grube dupska i woła skoczyć na główke
Jedno pytanie mam ..... Po chuj skakali .... Z tylu pięter to i tak nie przetrwasz upadku kurwa.... Ja w takiej sytuacji pobował bym jak człowke wyjść wyjściem ewakuacyjnym czyli schodami ..... Ale wiadomo Amerykanie mają leniwe grube dupska i woła skoczyć na główke