Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
A mnie zadziwia jedna rzecz... koleś ma równiejsze pole niż nasza A1-ka... zadziwiają mnie robole, którzy potrafią zrobić nową drogę mniej równą niż trawka biwakowa krezusa.... so sad...
Pięknę auto, ale znając życie gdyby wpadło w ręce polskiego "wieśniaka" to by mu dopierdolił jakieś płomienie, wydech jak studnie, naklejki z tygrysem, dopierdolił 4m spojler, fele z bazaru z neonami i tyle z klasyka...
a ja uważam że ostatnią fajną rzeczą jaką zrobili brytole to był spitfire i chyba nic więcej ogólnie ich nie lubię nazwozili sobie czarnych ciapatych i cholera wie czego jeszcze a teraz płaczą że nie mają pracy a inni są obrzydliwie bogaci.. a co do łąki i u nas są równie proste bo łatwiej jest uprawiać zborze czy kosić trawe dla bydła a drogi drogami u mnie remonty dookoła miasta tyle że zrobią kawałek idą dalej zostawiając starą nawierzchnie i tak sie miesza a łączenia się jebią i znów dziury.. zamiast zacząć np w lublinie w strone waszawy metr po metrze i od każdego miasta do każdego miasta to nie kradną żwir najmują kitajców co mówią że pierdolą nie robią w połowie, polaków nie najmą bo drogo a masa jest tak lipna że 80 letni beton hitlera sie lepiej sprawdza..
pewnie każda z połowy jego maszyn przedstawia większą wartość niż ten XJ220. nowy średniej wielkości ciągnik dobrej marki to 300/400 tys zł a mi ich pewnie kilka ... za sama dotację pewnie może z 3 takie jaguary kupić ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Strona jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich.