Cytat:
jebac to ! Lece bokiem , hamulec! Chuj, ze rozjebie auto, zatrzymam sie! < tak mysla kobiety...
Kobiety jeżdżą tak, jak je nauczysz imbecylu! Jeśli kobieta ma za "instruktora" takiego samego głąba jak ty, to nie ma co się dziwić, że jeździ jak ostatnia pizda. Zrozum debilu, że samo prawko w kobiecym portfelu nie oznacza, że potrafi ona jeździć! Jeśli masz prawo jazdy i jeździsz na co dzień powiedzmy 50 km to pewnie potrafisz ogarnąć furę w ekstremalnej sytuacji (w co wątpię).
Cytat:
A nie koniecznie to byl naped na tyl, ja osttnio (na przod) - ponad 90kmh oblodzona droga i zakret.. lecialem bokiem, na szczescie ogarnalem sytuacje gazem, i kreceniem kierwonicy (jak kubica)
No właśnie napęd na przód! Ale i tak mi się wierzyć nie chcę, że leciałeś 90 km/h na oblodzonej drodze w zakręcie i dałeś radę wyprowadzić auto gazem i kierownicą. Gdyby na drodze faktycznie był LÓD to po prostu skończyłbyś w rowie czy chuj wie co tam było na poboczu!
To co ty prawisz człowieku nadaje się do "śmiechu warte"
Rok temu jechałem po prawdziwym lodzie ( a robię rocznie 80 000 km) i uwierz mi, nie dało się ruszyć dieslem na samym sprzęgle, po prostu koła buksowały w miejscu. Odcinek 2 km gdzie zazwyczaj przejeżdżam w 2 minuty przejechałem w pół godziny, nigdy nie byłem bardziej zesrany niż podczas tamtej jazdy.