M_A napisał/a:
Jakim trzeba być idiotą żeby wierzyć w całą tę pandemię.. ? Wrzucasz takie gówno nie wiadomo po co..
warto mieć na uwadze, że konta które daly piwa to boty/multi do rozkręcania wrzutek. Nie wiem czy wszystkie, ale większość z całą pewnością. tak działa ten portal:
Pablo221, hardfall, Murgrabia, Zulu-Gula, Majsi90, wolan7, Manolito666, blokershk, Chojnie_Obdarzony, rulas, Clistwood, parapsychol, paco141, Misiek_KRK
@Hal r n an, o czym i o kim ty pierdolisz? Ja pod tym zjebanym komentarzem nie postawiłem żadnego piwa
Na marginesie, ta celowa literówka w twojej nazwie użytkownika ( zbitek liter rn), mająca na celu podszywanie się pod Halmana, to jest dopiero żenada. O awatarze Halmana już nie wspomnę. Gadasz głupoty o jakichś botach, a sam jesteś zwykłym trollem.
Gdybym był adminem, posłałbym te twoje konto w kosmos.
warto mieć na uwadze, że konta które daly piwa to boty/multi do rozkręcania wrzutek. Nie wiem czy wszystkie, ale większość z całą pewnością. tak działa ten portal:
Pablo221, hardfall, Murgrabia, Zulu-Gula, Majsi90, wolan7, Manolito666, blokershk, Chojnie_Obdarzony, rulas, Clistwood, parapsychol, paco141, Misiek_KRK
Przecież to jakieś chińskie kimchi czy inna kiszonka. Wam się wydaje że jak powstaje organiczna kapusta kiszona, eko, vege i w ogóle? Sam pamiętam jak w sklepikach i na bazarach kapustę kiszoną, ogórki czy inne śledzie sprzedawano ze starych, drewnianych beczek, a każdy warzywniak można było wyniuchać na pięćdziesiąt metrów.
Czyli mam rozumieć, że kumplowi pół rodziny zabiły krasnoludki?
Jakim trzeba być idiotą żeby wierzyć w całą tę pandemię.. ? Wrzucasz takie gówno nie wiadomo po co..