I czym się chwalisz pedo-skejcie? Piotrkowska to ulica, której Łódź się powinna wstydzić najbardziej. Zlot transwestytów, żuli śpiących na ławkach, żebraków, kolorowych, pedałów w rurkach, metali chlejących w każdym możliwym kącie i kurew stojących na każdym rogu. Centrum kultury kurwa.
@Riva
Daj sobie spokój... kogo chcesz oszukać? przecież Łódź to syf. mieszkańcy którzy nie chcą tego przyznać są po prostu zakompleksieni.
Sam mieszkam w Łodzi i najbardziej mi się w niej podobają tereny zielone poza samym miastem jako takim.
Jestem Warszawiakiem. Daruje sobie wrzucanie zdiec Stolicy domyslam sie ze wszyscy sadole wiedza jak wyglada to piękne miasto
I czym się chwalisz pedo-skejcie? Piotrkowska to ulica, której Łódź się powinna wstydzić najbardziej. Zlot transwestytów, żuli śpiących na ławkach, żebraków, kolorowych, pedałów w rurkach, metali chlejących w każdym możliwym kącie i kurew stojących na każdym rogu. Centrum kultury kurwa.
Jeszcze zapomniałam się zapytać-tyle różnych dziwadeł,a KOSMITÓW czasem na Piotrkowskiej nie widziałeś ? weż przestań to co bierzesz albo zmień dilera,kurwy jak już stoją to na Kościuszki kawałek dalej od Piotrkowskiej,a w twojej wiosce gdzie kurwy urzędują ?
ŁÓDŻ-miasto-centrum kultury europejskiej,jeeeeee,a twoje miasto czym się może pochwalić ?