Progi zwalniające to jedna z największych głupot na tej planecie.
Debilowi wszystko wydaje się być głupie. Są właśnie po to, żeby zmusić debili do wciśnięcia hamulca. A jak nie, to szybka karma i rozjebane podwozie jak na filmiku. Gdyby to zależało ode mnie, to montowaliby czujki prędkości, i na takich półmózgów wyskakiwałyba kolczatka
Debilowi wszystko wydaje się być głupie. Są właśnie po to, żeby zmusić debili do wciśnięcia hamulca. A jak nie, to szybka karma i rozj***ne podwozie jak na filmiku. Gdyby to zależało ode mnie, to montowaliby czujki prędkości, i na takich półmózgów wyskakiwałyba kolczatka
Debilowi wszystko wydaje się być głupie. Są właśnie po to, żeby zmusić debili do wciśnięcia hamulca. A jak nie, to szybka karma i rozjebane podwozie jak na filmiku. Gdyby to zależało ode mnie, to montowaliby czujki prędkości, i na takich półmózgów wyskakiwałyba kolczatka
Ja bym w ogóle odebrał wszystkim prawa jazdy i zdelegalizował pojazdy mechaniczne, 0 dostępu poza służbami . Samochody są niebezpieczne i giną przez nie setki ludzi rocznie, a jaki się znajdzie jakiś szaleniec celowo rozjeżdżający ludzi, jak w Niemczech? O smogu nie wspominam i efekcie cieplarnianym.
Niech w końcu ktoś zadba o bezpieczeństwo ludzi i przyszłych pokoleń!