Wysłany:
2014-01-31, 13:17
, ID:
2907353
14
Zgłoś
Niestety, ale 80% uczestników tej farsy to jacyś skończeni debile i zaślepione proeuropejską propagandą czubki. Rzucają pustymi hasłami, nie mając nawet podstaw i poparcia swoich bredni. Połowa zapewne nie wie po co tam są. Dużo by tutaj pisać... Mnie niestety zajebiście razi jeden fakt. Mianowicie, że taka banda idiotów potrafi się zorganizować i wyjść na ulicę przedstawiając swoje śmieszne "racje". Chuj, że to śmieszne, ale jednak wychodzą! Natomiast, żeby stworzyć jakąś szczytną inicjatywę i wyjść na ulicę sprzeciwiając się w końcu tej jebanej władzy to nikt nie potrafi. Wiadomo każdy pisze jak to jest u nas chujowo itp. , że trzeba coś z tym zrobić. Jednak zawsze kończy to się na pierdoleniu przed kompem lub w gronie znajomych/rodziny.
W moim przekonaniu jeśli sami, MY normalni obywatele tego kraju się nie sprzeciwimy to będziemy dalej orani w dupę jak kozy na bliskim wschodzie. Taka jest smutna prawda, od koryta odejdzie PO, do władzy dojdą kolejne podobne im świnie. Kółko się zamknie, a UE jeszcze bardziej będzie na nas zaciskała swoje brudne łapska uzależniając nas od swoich pojebanych destrukcyjnych pomysłów. Owszem możemy zagłosować np. na Korwina (co na pewno zrobię) tudzież Ruch Narodowy, ale co z tego?!. Skoro duża, duża większość wyborców (najczęściej tych w wieku 40+) wybierze standardowo, co nic nie zmieni. Może i Janusz dostanie się do sejmu, jednak myślę, że poza tym nic nie osiągnie. Niestety w tym chlewie prawo ma większość, no a z np. 30 mandatami, bez jakiejś konkretnej koalicji nici.
Cóż rozpisałem się trochę bardziej niż zamierzałem i dla większości ogarniętych osób poleciałem banałem, no ale kurwa nie mogę tego znieść!