ale dlaczego tego biednego murzynka wywalił z autobusa? Czyżbyś,autorze nie dał całego filmika?? Zachowujesz się jak ci kurwa z tefałenu...dają wyrwane z kontekstu i biją brawo,bo tak jest na filmie...brawo kurwa!
Jesteś jakiś ułomny czy udajesz? Myślisz, że celowo ten film ciąłem? Jaki znalazłem, taki wrzuciłem. Coraz głupsi użytkownicy się tu pojawiają
Pysiaczku, a czy jesteś w stanie dostarczyć nam trochę więcej info o co poszło itp?
White Bus Driver Beats Black Passenger For Asking Too Many Questions
hmm...chciałem Ci jedno powiedzieć,albo napisać(i tak nie zrozumiesz) Wrzucając tutaj filmik powinieneś opisać dokładnie co się dzieję...ale jednak poprzestałeś na ogólnej informacji wprowadzając ludzi w błąd!Napisałeś że kierowca,pasażer,murzyn i chuj cie obchodzi co dalej!!A może on był z dzieckiem? Może on miał żonę w kuchni? Może on miał wnuki w piwnicy ? Człowieku ! musisz pisać takie rzeczy!
pewnie niezle jebało w busie
Ja was niektórych nie trawie ni chuja. Pewnie 2 razy w życiu widzieli czarnego, i to na wyjeździe do supermarketu, a pokazujecie, że podstawy do rasizmu macie jak byście co najmniej przez stado murzynów zostali wyruchani. Czarny czy zielony jeden pies, jedni są leniwi a drudzy są pracowici. Jak białasy się opierdalają na budowie a potem powstają krzywe domy jak wieża w piździe to nikt nic nie mówi...