Pod spodem powinni dopisac Bandera bohater.
Btw wiecie że na Ukrainie rok 2022 jest ogłoszony rokiem UPA i Bandery.
Jebać brudnycj kacapów jednych i drugich.
Tak jestem ruskim trolem mam 10 rubli od tego komentarza.
Spokojnie. Znamy cie na tyle że wiemy że akurat ty nie jesteś ruskim trollem.
Jesteś po prostu upośledzona. Taki nieszkodliwy wiejski przygłup któremu niby wszyscy współczują a za jego plecami napierdalaja się z niego az popuszczają w gacie.
Ukraina jest tym samym ścierwem co rosja ! Przypomnijcie sobie historie !! Niech zdycha ta kurwa w męczarniach ! Nigdy za bandere nie potrafili przeprosić czując się dumnie !! Niech zdycha każda sowiecka kurwa !!!
Ja pierdole ruskie trollu wszyscy znamy historię i wiemy że Czesi palili i plądrowali naszą ziemię w czasach Mieszka, Szwedzi w czasie potopu dokonywali mordów i grabieży na gigantyczna skale a z Ukraińcami walczyliśmy jużw XVII w. Ale wrogiem świata zachodniego jest Rosja i od co najmniej wieku a Polski od zawsze . Ukry są teraz naszymi przyjaciółmi, a Polacy najbardziej lubiani na Ukrainie
Ukrainę miał zaorać w jeden dzień a zabrakło worków do wywożenia martwych kacapów i zaczynają ich wywozic wywrotkami
i tu się kurwa pojawia największa zagadka tego konfliktu bo po pierwsze jest bezsensowny a po drugie Putin ma wszelkie instrumenty i zasoby żeby ten kraj zrównać z ziemią w tydzień (nie mówię o atomie) więc pytanie brzmi... w co on kurwa gra?
i tu się kurwa pojawia największa zagadka tego konfliktu bo po pierwsze jest bezsensowny a po drugie Putin ma wszelkie instrumenty i zasoby żeby ten kraj zrównać z ziemią w tydzień (nie mówię o atomie) więc pytanie brzmi... w co on kurwa gra?
Nie zesraj się. Te newsy to na pudelku żeś wyczytał?