Odkąd mam dzieci, staram się nie jeździć między zestawami. Moja rada na przyszłość jeśli już się zdarzy ze stoicie w takim zatorze na drodze i jest ryzyko, że ktoś się w was wpierdoli i nie ważne czy osobówka czy cokolwiek nie stójcie w osi pojazdu zatrzymujcie się blisko prawej bądź lewej strony jezdni tak jak do korytarza życia i kierownica skręcona tak by was wypchnęło na zewnątrz. Znajomy strażak mi o tym mówił, w skrajnych sytuacjach może wam to uratować życie.
Odkąd mam dzieci, staram się nie jeździć między zestawami. Moja rada na przyszłość jeśli już się zdarzy ze stoicie w takim zatorze na drodze i jest ryzyko, że ktoś się w was wpierdoli i nie ważne czy osobówka czy cokolwiek nie stójcie w osi pojazdu zatrzymujcie się blisko prawej bądź lewej strony jezdni tak jak do korytarza życia i kierownica skręcona tak by was wypchnęło na zewnątrz. Znajomy strażak mi o tym mówił, w skrajnych sytuacjach może wam to uratować życie.
Ja tam bym się zatrzymał na poboczu z daleka od korku. Wystawił trójkąt i wyszedł za barierki i czekał. Za dużo już widziałem takiego wpierdolu, żeby sobie gdziekolwiek w takim korku siedzieć.
Pierdolisz głupoty, robili swoją robotę, nie ich wina że kierowca pojazdu ciężarowego nie patrzył na drogę. Jakby taki pacan jak ty wpierdolil się w pojazd wielkogabarytowy bo oni nie wykonali swojej roboty dobrze to na kogo byś wtedy pierdolił? Na siebie na pewno nie bo ty wiesz najlepiej, pusty łeb
Dobre, ale używajmy sygnału awaryjnego, aby ostrzec kierowcę za nami, taki sygnał jest dobrze widoczny nawet jak ktoś się zagapi w telefonie
Ptaszki zaczynają ćwierkać, że tirowcem był ukr
Dokładnie...nigdzie w mediach nie podają imienia sprawcy. Może dlatego, że od razu ludzie by pomyśleli: jakieś takie niepolskie
To skoro masz takie pomysły to może lepiej już oddać prawo jazdy, zostawić drogę innym, a samemu się przesiąść na autobus, pociąg i tramwaj.
Za zagapienie się w telefonie w aucie powinien być automatycznie chuj w dupe zagapionemu i połowie jego rodziny. Ile to razy już kurwa ktoś ginie, bo szofer pan bóg i władca dróg co to on juz nie przejechał albo zapierdala najebany, albo telefonik czy serial ogląda.
Nie siej fermentu trollu, to był Polak właściciel pewnej firmy transportowej. Łatwo znaleźć jakiej jak ma się mózg zamiast orzecha.
Kolejny, kurwa tu powinien być test na inteligencję przed możliwością założenia konta tak samo jak przed wyborami.
Ignorancie, ewidentnie nie znasz miejsca w ktorym zadzial sie karambol. Bo bys wiedział gamoniu, ze przez przebudowe wezel praktycznie nie funkcjonuje. I piloci smiecie, l7m. zamiast zrobic to porzadnie (oswietlic na koszt właściciela ponadgabarytow albo wiesc to gowno o 4 rano) zamknęli, zablokowali chaotycznie wezel.
A może zamiast się pienić, użył byś jakichś konkretnych argumentów?