Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Za złotówkę? Kurwa, zajebiste. Ja to zawsze musze kupywać cały worek ogórków / kapusty ew na wage ale ze sprzedażą samej wody kiszonej się nie spotkałem niestety. Chociaż muszę popytać w małych sklepach bo w sieciówkach to ni chuja.
W Rosji nie ma takiego stoiska żeby nie było soku z ogórków. Oglądałem na yt "Jak się pije w Rosji" był właśnie tam wątek o leczeniu kaca i pokazywali kolejkę ludzi do stoiska z warzywami po kubeczek soku z ogórków...
Taaaaa.... Pamiętam jak mnie kiedyś suszyło i poszedłem do sklepu. Patrze "Kacuś" i niewiele myśląc bez patrzenia co to jest dokładnie kupiłem. Przed sklepem otworzyłem i zaczynam pić. Pobiłem rekord w długości rzygania tego dnia.
A tak na marginesie Panowie z tego co wiem to nie jest po to żeby sobie rzygać tylko neutralizować a wyrzyganie nic nie daje więc albo udawaliście najebanych albo Wasze organizmy już więcej płynów nie dały rady przyjąć
Zajebisty sok, tylko że po jego wypiciu lepiej z domu nie wychodzić. A dlaczego? Otóż, jak to kapusta ma w zwyczaju, jest tak gównopędny że głowa mała Za każdym razem gdy go piłem to miałem mega srakę przez pół dnia. Ale polecam bo warty swej ceny
@up ooo tak raj dla suchego jak skurwysyn podniebienia nawet w paru smakach sprzedają w takich kartonikach, nie pamiętam firmy również polecam no i bombardować hiroshimy na tronie nie będziecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Strona jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich.