Na zmywaku w Londynie poznałeś napewno całą masę kultury i nacji. Omnibusie sadistic’owy.
Jesteś bardzo mądry. Rozważ czy nie jesteś zbyt mądry na ten portal i czy np. na innym się nie spełnisz.
Tylko ilu z twoich życzliwych kolegów poda ci łapę jak się powalisz? Tego nie kalkulowałes nigdy. Jakbyś się wypierdolil na bruk to bys się przekonał ze znajomości się kończą huja osiągnąłem? Co ty parafianie pierdolisz nic nie wiedząc o mnie? Przywiozłem w 10 lat bańke w plnach, kupiłem chate, wyremontowałem i zyje sobie na oszczędnościach wychowują dzieciaka który ma zapewniony start( obywatelstwo w uk, 2 btc w portfelu, chata w Polsce na 10ar działce) ja mam 32 lata i wyjebane na rządowa emeryturę bo już zdołałem sobie ja sam zapewnić.. a ty mi mówisz że zmarnowałem 10 lat startując od 0? Widocznie jesteś jednym z tych co zawijają rodakow pod b&q i odsyłasz z 20f albo z 0 po dniowce.
Tylko ilu z twoich życzliwych kolegów poda ci łapę jak się powalisz? Tego nie kalkulowałes nigdy. Jakbyś się wypierdolil na bruk to bys się przekonał ze znajomości się kończą huja osiągnąłem? Co ty parafianie pierdolisz nic nie wiedząc o mnie? Przywiozłem w 10 lat bańke w plnach, kupiłem chate, wyremontowałem i zyje sobie na oszczędnościach wychowują dzieciaka który ma zapewniony start( obywatelstwo w uk, 2 btc w portfelu, chata w Polsce na 10ar działce) ja mam 32 lata i wyjebane na rządowa emeryturę bo już zdołałem sobie ja sam zapewnić.. a ty mi mówisz że zmarnowałem 10 lat startując od 0? Widocznie jesteś jednym z tych co zawijają rodakow pod b&q i odsyłasz z 20f albo z 0 po dniowce.
Bańke w 10 lat, czyli 100k rocznie, dodając odsetki to może 6-7k miesięcznie odłożyłeś.
Na zachodzie, gdzie kokosy się zarabia.
Jesteś nieudacznikiem, pizdą i przegrywem życiowym jak myślisz, że kokosy przywiozłeś i jeszcze się tym chwalisz
10 lat temu, można było kupić dom za pół bańki a dziś go opierdolić za około 1,5 bańki.
A ty pojechałeś zapierdalać przez 10 lat, zamiast wziąć kredyt i patrzeć jak wartość nieruchomości rośnie...
Skoro wróciłeś do PL, to jednak średnie osiągnięcie. Ty pewnie z tych, co wiecznie stękali "tam nigdy nie będziesz u siebie" i liczyli dni do powrotu. Ja w UK jestem u siebie, mam tu jakiś majątek i zapewnioną przyszłość. W Polsce też, a pracę mam taką, że siedzę gdzie chcę i ile chcę.
Wróciłem edukować dzieciaka w Polsce na normalnym poziomie a nie w uk gdzie debili hodują i tacy jak ty nie potrafią ułamków obliczyć. Zyje tu i tam, w uk pracuje i studiuje a w Polsce zyje
Człowieku, ty naprawdę chyba nie wiesz co to jest islam, i co oni potrafią. Jak jest ich mało siedzą cicho są "fajni, uprzejmi, pomocni" zjedzie się ich więcej na jakiś obszar już zaczynają mamrotać coś o szacunku do nich o swojej odrębności z czasem domagają się jakiś przywilejów etc. i tak aż do momentu w którym znajduje się Anglia gdzie policja przed nimi klęka, a to jeszcze nie koniec, dojdzie do tego, że taki rodowity biały Angol będzie musiał płacić im haracz za to że może żyć. Wracając do czeczenów poczytaj sobie ilu mają mudżahedinów i ilu z nich brało czynny udział w walkach w Afganistanie Syrii Iraku jak chętnie przyłączają się do tzw. państwa islamskiego, boko haram i innych organizacji terrorystycznych. To, że kadyrow w ogóle gada z Putinem to tylko powierzchowna nie wiem grzeczność czy coś, okazuje się że wojska czeczeńskie zapierdalają z równym zapałem i kacapów i ukraińców, ale o tym niedobra mówić. Już dawno ogłosili dżihad i chuj, że nie kumają o co w nim chodzi, ale pomordować sobie pomordują
Jestem gościu Polakiem z ojca i matki ale dzięki swojej trzeźwości oceny sytuacji wyjebalem z tego kraju w wieku 20 lat. Poznałem trochę kultur i ludzi z różnej nacji. Odziwo mniejszości narodowe w zachodnich krajach się potrafią trzymać razem i wspierać. A polak Polakowi wilkiem ? Nie wzięło się z nikąd. Może problem leży w tym że inne nacje np wchodnie żeby wyjechać do takiej brytani na studia muszą mieć w huj bogatych rodziców i same banany tam przyjeżdżają? Gdzie z Polski wystarczy 500 zł na bilet i potem można biedować? A pójdź do pracy do polaka np a pójdź do hindusa, pakola czy rumuna.. jedź, sprawdź sam się przekonasz