@Poroniony Płód - uważaj z określeniami "wszyscy", "zawsze", "nigdy". I nie nazywaj kretynami patriotów. Ja sam uważam się za patriotę - kocham mój kraj wyłącznie dlatego że się w nim urodziłem i interesuję się tym co się w nim dzieje. Studiowałem rok w Anglii i mogłem tam zostać, ale wróciłem do Polski i tu pracuję. Więc jednak nie "wszyscy" spierdalają. Spierdalają ci, którzy nie mają w kraju perspektyw i myślą że gdzie indziej jest kraina mlekiem i miodem płynąca. A zapierdalać wszędzie trzeba. I wszędzie znajdzie się rząd który przyjdzie po część tego co zarobiłeś, malkontencie. Myślałem do dziś że nie ma nic gorszego od narzekania na życie starej baby. Ale gorsze jest narzekanie młodych(?) i inteligentnych(???). Łatwo jest zrzucać winę na innych i uwalniać się od odpowiedzialności, nie? Łatwiej jest powiedzieć "rząd jest chujowy bo nie mam pracy" i się opierdalać niż wziąć się w garść i coś znaleźć.
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Uwielbiam cytaty z Piłsudskiego(autentyczne)
- Wam to kury szczać prowadzać a nie wojnę prowadzić
- Naród jest dobry ale ludzie to chuje
- (do rannego żołnierza z urwaną nogą) Czego się drzesz?! Temu głowę urwało i się nie drze
Józef był pierwszym mistrzem ciętej riposty.