Wysłany:
2011-08-09, 12:34
, ID:
757041
8
Zgłoś
Od jakiegoś czasu patrzę na te filmiki z "dubstepami" itp jak to nazywacie i mam kurwa z was bekę niesamowitą lamusy. Nie twierdzę, że to nie popadło w komercję (ale kto słucha komercyjnej muzyki to już jego sprawa, sam produkuję i osobiście wolę te nieskurwiałe komerchą nuty), wpienia mnie jedynie fakt, że jakieś pipy wrzucają jakiś kał na stronę, w większości nawet źle to podpisując, a potem ludzie myślą, że tak to wszystko brzmi. Wiadomo, gówno się znajdzie w każdym gatunku jak i dobrą nutę, ale przed ocenianiem danego gatunku a nie kawałka należało by się lekko zapoznać z tematem. Ostatnio przykładowo, byłem świadkiem sytuacji, gdzie kumpel puścił z komy fajną hybrydkę trance i breakbeat, a jakiś typ do niego, że "fajne to, jakaś lajtowa techniawka?" Z tego co mi wiadomo, także użytkownik sadola. No kurwa nie wierzę, dlatego jak sami nie macie pojęcia o czym pierdolicie albo co wstawiacie to pozamykać ryje i oderwać łapska od klawiatury, bo potem debiliada się szerzy. Kłócił się z wami nie będę bo "ściana i tak zawsze swoje wie". Tyle w temacie.