Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
To prosze wyjasnij dlaczego, jak jeśtes rozgarniety.
Nie widzę powodu żeby cię w jakiś sposób przekonywać, jeśli wydaje ci się, że gość, który w swoim życiu wygłaszał tak popierdolone zdania jak Korwin może być przywódcą w demokratycznej Europie, która jest systemem naczyń silnie połączonych, to znaczy, że nie mamy o czym rozmawiać. To, że ktoś ma racje w pewnych kwestiach, że jest inteligentny, nie znaczy, że nadaje się na wodza. Obejrzyj sobie House of Cards, to tylko serial, ale tam nikt nie pierdoli melodii typu pff pluje na homosia, to jebany komunista, a ten w ogóle to idiota. W byciu politykiem chodzi o umiejętność manipulacji i przemycania swoich prawd w sposób taki, aby przeciętny Kowalski nie miał świadomości, że jest indoktrynowany. Ważne by zajmowali się tym właściwi ludzie, z właściwymi ideałami. Korwin postanowił robić to na swój własny sposób , fajny w internecie, ale nie w życiu. Nikt świadomy, kto ma wiedzę politologiczną, prowadzi własny biznes, albo chce mieszkać w kraju aspirującym do miana europejskiego, który robi interesy z Europą Zachodnią nie chce mieć takiego reprezentanta. Taki koleś jest nieobliczalny, nieetyczny, nie przystaje do obecnych czasów. Przywódców plebsu już mieliśmy za czasów elektryków. Także w sumie nie interesuje mnie wasz zachwyt nad gościem z niby partią, z niby elektoratem, w niby rzeczywistości, który nigdy nic nie wygra i nigdy nic nie ugra. Jego jedyną siłą jest intelekt i brak inteligencji u jego rozmówców z superstacji i inny chójowych mediów typu polsat. Ich naprawde nie jest trudno stłamsić.
Fajnie, ze sie napociliscie tymi postami, moze wam ulzylo, ale... nie przeczytalem tego.
Mozecie dalej mi ublizac, co nie zmieni faktu, ze zyjecie w gownie (bo takim czyms jest aktualnie polska). Nic nie potraficie zrobic, by to zmienic. Jedyne, do czego dazycie, to 'zajebanie lewakuw! BIALA POLSGA!", wiekszosc z was ma IQ, ktore nie przekracza nawet 60...
Bez pozdrowien, mozecie dalej po mnie jechac, ale to i tak niczego nie zmieni. Wedlug Was jestem jedynie lewakiem, debilem, chujem, kretynem i tak dalej, moge wymieniac w nieskonczonosc - lecz co to zmieni?
@Radeghost
Przynajmniej Korwin chce coś zmienić a ślepe bydło i tak zagłosuje na tuska i jego kłamstwa, widocznie lubi być okradane na każdym kroku. Pojebańcu jeden to tyczy się też ciebie.
Chciałbym, bardzo chciałbym żeby się Korwin dorwał do władzy i wypiął wam swoją dupę i pokazał gdzie was ma. Tyle samo warty jest, nie pierwszy raz czytam różne opinie "przekonanych", że ten jeden jest unikalny i chce coś zrobić. W chuja.