Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
Jaką ja mam bekę z korwiniątek xD najlepiej usunac wszystkie podatki i dodrukowac sobie pieniadze! jak lepper mowil!
ta prawica to ma chyba sraczke zamiast mozgu xD nie dziwie sie, ze caly swiat ma was za zwierzeta
Jaką ja mam bekę z korwiniątek xD najlepiej usunac wszystkie podatki i dodrukowac sobie pieniadze! jak lepper mowil!
ta prawica to ma chyba sraczke zamiast mozgu xD nie dziwie sie, ze caly swiat ma was za zwierzeta
Nie wytłumaczycie tej tępej lewicowej padlinie. Niestety trzeba ich wyzywać, bo nie mogę ogarnąć ich toku rozumowania. Przedstawiamy im jasno i klarownie argumenty a oni i tak swoje, wyzwą od dzieci korwina i tyle.
Ktoś tam napisał że Korwin tak gada a jak dojdzie do koryta to wszystko się pozmienia. Jeżeli chodź troszkę byście zajeli się tym politykiem i jego historią zauważyliście byście znaczny kontrast pomiędzy nim a innymi politykami przy władzy. JKM jako jedyny chciał wprowadzić ustawe lustracyjną, która początkowo została zaakceptowana, później odrzucona. (Ustawa lustracyjna miała wyłonić agentów ). Korwin również jako jeden z nielicznych politków uczęszcza w marszach.
Odkąd pamiętam walczył z biurokracją, Unią Europejską, łapówkarstwem. Co najważniejsze od zawsze miał te same poglądy, a nie zmieniał ich jak Palikot.
tu macie "watch?v=JKbHBRymBxQ" czyli w jakis sposób media cisną po Korwinie.
Takich filmików jest mnóstwo, jak np wyzywał biedną panią Grodzką :<
Idź przemyj ryj zimną wodą , może w końcu obudzisz się z świata bajek .
''Chce zlikwidować podatki''
Może i chce ale to jest tylko puste gadania z jego strony , bo kto zlikwiduje ci podatki skoro budżet państwa się z nich utrzymuje .
Z czego ma się kraj utrzymywać , skoro wszystko zostało sprzedane za grosze prywaciarzom , a prywaciarz ogłosił plajtę i sprzedał ziemię z budynkiem za 10 krotnie większą sumę .
Także nikt ci nie zlikwiduje podatków , bo w rok cały budżet padnie .
Co fabryki na nowo ruszą , ludzie będą mieli miejsca praca , haha , z czego , skoro aby coś takiego wykonać trzeba mieć ogromny nakład własnych pieniędzy , a budżet jest mizerny .
Także nowe miejsca pracy odpadają .
Jeśli ci wystarcza tylko jego przyzwoite pierdolenie dla mediów i z tego będzie ci sie żyło lepiej to ok /
A z resztą , przecież Polska to zielona wyspa , to na chuj narzekać
rece opadaja, stwierdzam ze jestes debilem.nawet nie wysililes aby przyblirzyc sobie aspiracje polityczne Korwina a mielesz ozorem.wpierw poczytaj potem zabieraj glos w dyskusji.powturze ci jeszce raz jestes debilem.intelektualna miernota,ktora nawet nie potrafi rozumiec o czym sie do niej mowi.
Idź przemyj ryj zimną wodą , może w końcu obudzisz się z świata bajek .
''Chce zlikwidować podatki''
Może i chce ale to jest tylko puste gadania z jego strony , bo kto zlikwiduje ci podatki skoro budżet państwa się z nich utrzymuje .
Z czego ma się kraj utrzymywać , skoro wszystko zostało sprzedane za grosze prywaciarzom , a prywaciarz ogłosił plajtę i sprzedał ziemię z budynkiem za 10 krotnie większą sumę .
Także nikt ci nie zlikwiduje podatków , bo w rok cały budżet padnie .
Co fabryki na nowo ruszą , ludzie będą mieli miejsca praca , haha , z czego , skoro aby coś takiego wykonać trzeba mieć ogromny nakład własnych pieniędzy , a budżet jest mizerny .
Także nowe miejsca pracy odpadają .
Jeśli ci wystarcza tylko jego przyzwoite pierdolenie dla mediów i z tego będzie ci sie żyło lepiej to ok /
A z resztą , przecież Polska to zielona wyspa , to na chuj narzekać
Wszyscy prawicowi ujadacze przewidują, że już niedługo wszystko pierdolnie. Ja przewiduję, że Korwin dostanie w dupę w najbliższych wyborach. Moje jasnowidzenie jest bardziej wiarygodne.
Wszyscy prawicowi ujadacze przewidują, że już niedługo wszystko pierdolnie. Ja przewiduję, że Korwin dostanie w dupę w najbliższych wyborach. Moje jasnowidzenie jest bardziej wiarygodne.