Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
Podobno (według lewactwa), każdy za młodu jest korwinistą, a potem z tego wyrasta. To ich główny argument. No cóż, ja poglądów nie zmieniam. Precz z lewactwem! P*S to też lewactwo, dla jasności.
No właśnie, to wychodzi na to, że od 89 wraz z Bolkiem sami murzyni głosują w Polsce. Między innymi głosując na konfe, pis, po, i innego rodzaju ścierwa.
Podobno (według lewactwa), każdy za młodu jest korwinistą, a potem z tego wyrasta. To ich główny argument. No cóż, ja poglądów nie zmieniam. Precz z lewactwem! P*S to też lewactwo, dla jasności.
kto w 89r wiedział że bolelk to bolek? z Tymińskiego się śmiali.
on był symbolem ci co na niego głosowali mieli go za człowieka a nie za tw
To wtedy chuj Ci w dupę, skoro popierasz gościa, który jest rasistą, nie szanuje kobiet, niepełnosprawnych i pewnie wiele innych grup. Typa, który popiera Putina i jego agresję na Ukrainę i typa, któremu milion razy będziesz tłumaczyć że 2+2=4 a on Ci odpowie, że to tylko jakaś tam teoria przekupionych naukowców.
Nie jestem lewakiem, a tym bardziej pisiorem, ale każdy kto popiera tego odklejonego dziada jest kretynem.
To wtedy chuj Ci w dupę, skoro popierasz gościa, który jest rasistą, nie szanuje kobiet, niepełnosprawnych i pewnie wiele innych grup. Typa, który popiera Putina i jego agresję na Ukrainę i typa, któremu milion razy będziesz tłumaczyć że 2+2=4 a on Ci odpowie, że to tylko jakaś tam teoria przekupionych naukowców.
Nie jestem lewakiem, a tym bardziej pisiorem, ale każdy kto popiera tego odklejonego dziada jest kretynem.
warto się już nawet zaszczepić dla świętego spokoju, bo nie wiadomo, co tam wymyślą.
Kurwa mać! Weź mi logicznie odpowiedz po chuj mam się szczepić skoro po zaszczepieniu nadal mogę się zarazić i innych zarażać?! Tylko tak z sensem, tak logicznie.
masz mniejsze szanse na zarażenie, a jeśli już jakimś cudem się zarazisz, to będzie to łagodny przebieg choroby. Szczególnie pomaga to osobom starszym, schorowanym.
Poza tym po każdej innej szczepionce masz szansę, że się zarazisz, czy to korona, czy gruźlica
weź załóż nowe konto/konta i się nie kompromituj, leniwa łajzo
w zeszłym roku reklamowałeś tu szczepionki:
KrystekKrystek napisał/a:
ja bym cie wypierdolił z pracy za taką hujową robote, bo od razu widać co tutaj robisz.