Zaznaczę na początku, że nie jestem z gimnazjalnego fanklubu JKM, ale widząc wypisywane tu idiotyzmy muszę zaprotestować.
Feniks696 napisał/a:
Nie wiem jakim cudem JKM zdobył wymaganą do przystąpienia w wyborach liczbę głosów ale zdecydowanie nie jest to normalne. Nie rozumiem czemu ludzie z małych partyjek czepiają się, że nie mają normalnie tyle czasu w tv co podczas kampanii.
W tej sprawie nie chodzi o niezapraszanie, ale o to, że Giertych chciał by zamiast niego wystąpił jego koalicjant, co nie powinno stanowić żadnego problemu dla neutralnej politycznie stacji. A jeśli Urbański aż tak bał się Korwina-Mikke, że chciał z powodu jego wizyty odwołać cały program trudno nie nazywać tej telewizji reżimową.
grauper napisał/a:
Forang - szum medialny i reklama jest dobra. Ale w handlu. Nie w polityce. JKM wogóle nie nadaje sie na prezydenta. Żuca debilnymi chasłami pokroju " zalegalizuje maryche " co jest kurwa w tym kraju ( jak w większości) NIEWYKONALNE!!! a banda 19 letnich debili głosuje na niego ze wzgledu na te chasła. DNO !!
Nie wiem czy ten post to jakiś dowcip, ale kiedy 20 letni analfabeta pisze o 19 letnich debilach, brzmi mało wiarygodnie.