Ciekaw jestem czy jakby tak ordynarnie bredzil na temat cheeseburgerow, to czy przysralbys sie do niego rownie mocno.
jak widze jakis temat ktory mnie obraza olewam go
@up
jesli ktoś tu nawrzucał (pisze się łącznie, ale w kościele cię tego nie nauczyli) bez sensu to ty
@Ticorr, pawel-jwe
Jestem człowiekiem religijnym ale.... to był skecz, kur*** mać, je*** skecz. I teraz pytania do obrońców jak i przeciwników religii, obrońcy mówicie, że koleś ma racje w maluczkich rzymian też uwierzyliście? Do obrońców, wy naprawdę wierzycie w to, że on wierzy, że Jezus miał 140 cm?
O skeczach się nie dyskutuje, a tu? JEB! Filozofowie szkoły Platona wylewają swoją wiedzę, pomimo tego, że jedyne co czytali to instrukcja obsługi ŁOPATY. Tak inteligentnie wygląda wasza (ateiści i wierzący) dyskusja na ten temat.
Rozbawił mnie tekst o Afganistanie, tak Afganistan był fajny do czasu pojawienia się Ameryki .
ticorr (...) po wjezdzie na rodzine pokazales jaki jestes wybitnie "madry"
Prawda jest taka, że każdy może sobie wierzyć/nie wierzyć w jakiegokolwiek Boga(niech będzie z dużej), tak samo jak każdy może lubić/nie lubić szynki. I nikomu nic do tego... z tym ostatnim niestety ludzie mają problemy.