PartizanPń napisał/a:
Nie jestem PISowczykiem, ale rzygam już tą nagonką. Rządzą zaledwie od paru tygodni, a wszędzie dookoła paranoja resortowych dzieci w mediach, komuszków, żydków (czyli znów mediów), wszelkiej maści lewactwa itp. Za swych rządów po-psl nie wykonało 48 orzeczeń trybunału konstytucyjnego i jakoś bólu dupy nie słyszałem, a i opłaconych manifestacji w "obronie demokracji" PetruSwetru też nie robił. Dziwić się potem że starsi ludzie, którzy już nie potrafią utrzymać nerwów na wodzy poszarpią jakiegoś dziennikarzynę z reżimówki. Mogę jeszcze tylko dodać to, co pare dni temu napisał inny użytkownik sadola :
PIS Odcina ryje od koryta i robi to bez narkozy - słychać paniczny kwik. Nie jestem pisowczykiem ale akcja mi się podoba .
Specjalnie założyłem konto,widząc Twoje niedojebanie.
Nie jestem ani platformersem ani pisuarem,ale pier*olenie o niewykonaniu wyroku TK 48 razy jest taką samą plotką jak to,że masz mózg.Wyroki TK kasują treści ustaw niezgodnych z Konstytucją RP.Jeżeli jakaś ustawa została uznawana w części za niezgodną,to owa część po prostu przestała obowiązywać,powstawała luka prawna,która po prostu nie została naprawiona.Dlaczego niby PiS wykonał wszystkie wyroki TK poza 1 w latach 2005-07? Bo PO po kolei "naprawiała" te ustawy,o czym byś wiedział,gdybyś nie słuchał/oglądał tych pierdół w mediach tylko użył mózgu i doczytał na wiarygodnym forum.Polityczność TK? Dla przypomnienia,PiS,Samoobrona i LPR wybierały sędziów,którzy nadal są w TK.Ba,S.Wronkowską poparło ponad 400 posłów w czasie wyboru,w tym jaśnie nam panujący J.Kaczyński.Odrywanie od koryta?Jak?Kogo?Wpychaniem do TK 'swoich' ziomków?Zresztą,jedynym wytłumaczeniem tego zamieszania jest to,że PiS chce wprowadzić reformy,które TK mógłby zablokować,czyli niezgodne z Konstytucją.Chcą reformować,ok-niech robią to legalnie.
Nie mówię,że PO zrobiła dobrze wybierając 5sędziów,ale PiS odjebując takie maniany pokazał,że niczym się nie różni od bandy tamtych oszustów.No ale są igrzyska :v