Nie, nie bedzie zadnej rewolucji, bo rewolucja juz byla, nawet dwie, to bedzie kontrrewolucja.więc rewolucji Drodzy Państwo nie będzie.
O widzisz, a mi nie, i kilku Panom na poprzedniej stronie tez nie, ale nic dziwnego skoro Pan przed studiami za Korwinem byl, w koncu kazdy glupkiem musialbyc za mlodu wiec wiekszosc byla socjalistami, a skoro Pan byl za Korwinem za mlodu, to okres madrosci ma juz Pan za soba, a teraz Panu literalnie odjebalo.Też jarałem się korwinem, ale skończyłem studia , znalazłem prace i mi przeszło...
Niech wszyscy patrioci, którzy piszą w necie o miłości do kraju, a grzejący dupę za granicą wrócą do Polski. Kto będzie zmieniał kraj jak Wy wszyscy spier***icie? Hipokryci je**ni.
Obrazek
Nie, nie bedzie zadnej rewolucji, bo rewolucja juz byla, nawet dwie, to bedzie kontrrewolucja.
O widzisz, a mi nie, i kilku Panom na poprzedniej stronie tez nie, ale nic dziwnego skoro Pan przed studiami za Korwinem byl, w koncu kazdy glupkiem musialbyc za mlodu wiec wiekszosc byla socjalistami, a skoro Pan byl za Korwinem za mlodu, to okres madrosci ma juz Pan za soba, a teraz Panu literalnie odjebalo.
Pozdrawiam