Jest udowodnione że Sativa uspokaja, zmniejsza wydzielanie się jakiś tam hormonów etc.
Możliwe że koleś zaćpał czym innym, potem się dojarał, widziałem na słowacji takich, najpierw wciągał a potem palił.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Zabawne to co piszesz bo mnie tak wódka uspokaja że się z pięściami rzucam gdzie na trzeźwo jestem bardzo spokojny i jestem ostatnią osobą która by się rzuciła bez powodu na kogoś z pięściami. Ewidentnie widać że popijasz ale nigdy nie paliłeś i po prostu nie widzisz różnicy a opinie wyrabiasz kreując ją na podstawie tego co widzisz z tym że na efekty picia alko przytykasz oczy bo wydaje Ci się to czymś naturalnym i efekty picia zwalasz zapewne na niską inteligencję i biedę a nie sam alkohol.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.@poligon6 Bełkoczesz, w zasadzie wyjaśniłem cię i to co teraz napisałeś już w poście na poprzedniej stronie zanim w ogóle zacząłeś się tu udzielać.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jak dla Ciebie obraz człowieka jarającego to wynoszący z domu rzeczy ćpun to nie ma o czym z Tobą rozmawiać. Nie znam człowieka w moim otoczeniu (a jarają wszyscy), który cokolwiek wyniósł z domu, żeby kupić palenie. Miałby u nas, ziomków, przejebane i dostałby łatkę do końca życia.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Czyli mamusia daje jeszcze duże kieszonkowe, bo watpie by w tym wieku zarabiasz na swoje uzywki, utrzymujesz rodzine, dom, samochód. Ale rozumiem ze skoro was stać to nie chcecie sie bratac z plebsem, którego nie stać na palenie i wynosi rzeczy z domu. Taki elitarny klub, winszuje!