I co niby mógłbym tym mojego golfa odpalić? Kluczyk nie musi mieć jakiegoś konkretnego kształtu czy cuś? wystarczy pierwszy lepszy w kształcie tego na zdjęciu? Swoją drogą słyszałem jak stare motocykle patyczkiem od big milka odpalali
I co niby mógłbym tym mojego golfa odpalić? Kluczyk nie musi mieć jakiegoś konkretnego kształtu czy cuś? wystarczy pierwszy lepszy w kształcie tego na zdjęciu? Swoją drogą słyszałem jak stare motocykle patyczkiem od big milka odpalali
@up za własne zarobione pieniądze kupiony ty stereotypowy śmieciu, nie wożę się jak ty ze starymi w multipli albo mercedesem z szoferem czytaj komunikacji miejskiej. Chuj ci w dupę nygusie Ciebie to pewnie na rower nie stać i tak, podoba mi się mój golf III 1.9 w dieslu, w którego zakup i remont wpakowałem 8 tysi ty pewnie tyle kasy w życiu nie widziałeś, twojej starej na jego widok puściłyby soki a po trzecie primo ultimo jestem z Krakowa i takie kurwy jak ty traktujemy kosą po obsranej dupie
I 90% was leszcze sikające na widok japońskiej hondy krytykujący golfiarzy,fanów passatów, off-roadowców, oldschoolowców czy jakichkolwiek innych kierowców zarobicie pierwszy tysiąc pracując w call-center albo na zmiataku w cinema-city a nie obżerając się na garnuszku mamusi to zrozumiecie o co mi chodzi co to znaczy niezawodne nieawaryjne i oszczędne auto kupione za swoje. Pozdrawiam środkowym palcem
Można nawet kupić fiata 126p i władować w niego 100 tyś jak sie komuś kurwa PODOBA. Mnie się Czwórka NIE PODOBA dwójka za dużo pierdolenia, a że poza studiami jestem kurierem jest mi na rękę 5/100 w mieście bardzo dobrze prezentującym się golfem. Nie wpierdalam się, że ktoś lubi baby z kutasem, ja nie przepadam. I jeżeli krytykujesz Kraków - pradziwą po Gnieźnie stolicę Polski jako wieś, nie chcę wiedzieć z jakiej pipidówy pochodzisz
Powiadasz,że 5 litrów na 100 1.9 bierze w mieście hmy ciekawa teoria naprawdę.
@up najpierw zdaj prawo jazdy jak ci tata fundnie , wiedziałem, że jak się pochwale że zarabiam i zainwestowałem w coś własne pieniądze zaraz sfrustrowane prawiczki zaczną mnie hejtować
@edit
W piątki rozwoże pocztę a w weekendy gastro, widać, że nigdy nie pracowałeś, który pracodawca da 20 latkowi firmowy samochód? Od wtorku do czwartku są dzienne, więc czego zmierzasz? Ośmieszasz się tylko tym dennym hejtem, jak wyżej mówiłem zaczniesz zarabiać przyznasz mi rację
Dzienne studia to wtorek-czwartek co oznacza poniedziałek i piątek wolny, poza tym z kim ja się kłócę gdybym na pisał, że mam hondę civic sikalibyście z podniety. Ludzie stereotypów to strasznie nudne i żałosne typki, poza tym udowadniasz każdym postem, że do pracy Ci nie śpieszno skoro wyśmiewasz to gdzie ja pracuję. Serdeczny chuj Ci w dupsko i schowaj swoje stereotypy głębokow wargi sromowe twojej starej
@edit
Tatadilera to twój piesek czy 2-gie konto?