Można się śmiać z kiboli jak mówią, że tylko oni będą się za nas napierdalać z przyjezdnymi w razie czego ale coś w tym jest. Jakby u nas potworzyły się takie gangi to na pewno internauci się nie skrzykną żeby się postawić.
Można się śmiać z kiboli jak mówią, że tylko oni będą się za nas napierdalać z przyjezdnymi w razie czego ale coś w tym jest. Jakby u nas potworzyły się takie gangi to na pewno internauci się nie skrzykną żeby się postawić.
Tak, będą się napierdalać, już to widzę. Chyba, że jakieś imigranckie przedszkole najadą i wpiedolą kilku czarnym dzieciakom.
Jakoś ci francuscy faszyści od Le Pena czy inne brytyjskie od Mosleya... tylko gdzieś hailują po lasach i piwnicach.
.
Kurwa nikt. Ja już jestem za stary, a młodzież nie skoczy w pojedynkę na kilku. Dlatego właśnie nie możemy ich tutaj wpuszczać.
Poczekajcie aż zajebią u nas ukraińca. Ci zajebańcy panoszą się tak samo, są wszędzie i większość lata z kosami a wielu ma broń palną. Czarnuchów nie na wpuszczaliśmy ale za to innego robactwa mamy pod dostatkiem. Więc lećcie na olx kupować broń czarno prochową, bez pozwolenia a robi dziury jak nowoczesna. Ostatecznie lepszy rydz niż nic. Ostatecznie kusze ze słowacji też pięknie podziurawią skurwysynka jakiejkolwiek maści.
Btw. co do kibiców raz poszedłem na zadymę, totalnie przypadkiem, i stałem w grupie 100+- łbów. Groźne chłopaki rzucali kamieniami i butelkami ale jak ruszyło na nich 10 policjantów wszyscy spierdolili. Dobrze że mały gnojek byłem to po prostu policaje myśleli że się chyba zgubiłem, i lekkim kopem w dupę wskazali mi drogę do domu. Jakoś żaden kibol madafaka mnie nie bronił. Chuj w dupę tym debilom.
Dziękuje bardzo za info. z tą kuszą. Prochowce teraz są po wykupowane, ale ta kusza to może być coś.